Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zabrinutost na dvoru: 98-godišnji suprug kraljice Elizabete princ Philip je hospitaliziran

princ philip ss

98-godišnji suprug kraljice Elizabete II., princ Philip, nenadano je završio u bolnici, piše Mirror.

Buckinghamska palača potvrdila je da je princ odvezen u bolnicu nekoliko dana prije Božića, a navodno mu nije pozlilo, već se radi o prevenciji pogoršanja njegova zdravstvenog stanja, kako je savjetovao njegov kraljevski liječnik.

Kraljica i princ Philip boravili su Norfolku u svojoj zimskoj rezidenciji kada je liječnik savjetovao kraljevski par da princ odmah otputuje u London u bolnicu Kralja Edwarda VII. na promatranje i mogući tretman vezan uz već postojeće zdravstvene tegobe koje već dugo muče princa.

kraljica elizabeta i princ Philip ss
image-179709

Vijest je odjeknula istog dana kada je kraljica trebala započeti sa svojim božićnim svečanostima u Norfolku. Naime, kraljica božićne ukrase postavlja oko tjedan dana prije samog Božića, a ne skida ih sve do veljače kako bi što duže mogla uživati u blagdanskom ugođaju.

Podsjetimo, ovo nije prvi puta u posljednjih deset godina da je princ Philip bio hospitaliziran zbog niza zdravstvenih problema, a s obzirom na to da ima skoro 100 godina, to što se ponekad ne osjeća najbolje i nije previše čudno.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot,Instagram

About The Author

Related posts