Travanj 22, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Oprah Winfrey za potrebe novog filma drastično promijenila imidž

wrinke-in-time-oprah-winfrey-disney
Oprah Winfrey još nismo vidjeli u ovakvom izdanju. Popularna voditeljica za potrebe filma ‘A Wrinkle in Time‘ drastično je promijenila imidž te svoju crnu kosu zamijenila platinasto plavom. U filmu fantazije snimljenom prema dječjem klasiku iz 1963. godine autorice Madeleine L’Engle, Oprah Winfrey glumit će jednu od tri nebeska bića koje djeci pomažu u njihovoj avanturi životi.

‘Kada mi je Ava rekla da se radi o ulozi jedne od najmudrijih žena u svemiru, tko bi takvo što mogao odbiti’, komentirala je kroz smijeh Oprah Winfrey svoje pregovore s redateljicom Avom DuVernay koja slavnu voditeljicu, čini se, nije morala dugo nagovarati.

Radnja filma kojeg u kinima očekujemo početkom ožujka 2018., prati opasnu pustolovinu djevojčice Meg koju utjelovljuje glumica Storm Reid te njezina brata i prijatelja koji zajedno pokušavaju pronaći Megina oca (Chris Pine), znanstvenika kojeg su zarobile mračne sile.

 

 

Voditeljica popularne istoimene emisije ‘The Oprah Winfrey Show‘ koja u filmu ima ulogu dobrog nebeskog bića, izgleda neprepoznatljivo, no nije jedina koja je za potrebe filma morala promijeniti imidž. U novoiščekivanom kino spektaklu snimanom na Novom Zelandu pojavljuje se i glumica Reese Witherspoon, kao i njezin glumački kolega i komičar Zach Galifianakis.

 

 

Izvor: Profimedia Foto Disney

About The Author

Related posts