Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Za gostovanje Thomasa Pikettyja u HNK Zagreb puštene dodatne ulaznice

Thomas Piketty

U prodaju su puštene dodatne ulaznice na prosceniju i samoj pozornici za gostovanje Thomasa Pikettyja u Hrvatskome narodnom kazalište u Zagrebu. Dodatne ulaznice mogu se kupiti isključivo na blagajni HNK u Zagrebu.  Ulaznice za mjesta u gledalištu rasprodane su u samo jednome danu!

Francuski ekonomist, autor knjige Kapital u 21. stoljeću, postao je tako najzanimljiviji gost hrvatskih kazališnih pozornica. Njegovo gostovanje održat će se u sklopu Filozofskog teatra,  9. travnja u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu,  a domaćin i moderator je filozof Srećko Horvat, koji će s njime razgovarati o rastućoj ekonomskoj nejednakosti u društvu i izlazu iz krize.

Premda najtraženiji ekonomist današnjice, upravo je Thomas Piketty gost Filozofskog teatra u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, koji se time etablira ne samo kao najvažniji intelektualni program u Hrvatskoj, već i središnje mjesto kritičkih debata koje nadilaze i kazališne i nacionalne okvire. Najiščekivanije gostovanje godine uvod je u Festival francuske kulture Rendez-vous koji će se od svibnja do listopada 2015. odvijati u Hrvatskoj u organizaciji Ministarstva kulture i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH te Francuskog instituta.

 

Piše D. T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts