Siječanj 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

WhatsUpCroatia predstavlja se na Weekend Media Festivalu u Rovinju

whatsupcroatia

WhatsUpCroatia je poslovni alat za marketing i predstavlja  inovativnu platformu za sve digitalne marketinške kampanje, promocije i način kako doprijeti do svoje ciljne publike.

WhatsApp Messenger je cross­platforma mobilnih aplikacija za slanje poruka s preko milijardu milijuna korisnika širom svijeta. WhatsApp je na raspolaganju za različite mobilne platforme, odnosno Android, iPhone, BlackBerry, Windows Phone.

WhatsApp omogućava slanje teksta, slike, videa, audio poruka, vCards, pa čak može poslati lokaciju, što čini WhatsApp Messenger različit od tradicionalnog SMS­a.
Primjena WhatsApp­a u marketingu koristi se već u mnogim zemljama za promidžbu u turizmu, za promidžbu nekretnina, osiguranja, instituta, banaka, obrazovanja i ostalih tvrtki. Ovo je najnoviji trend marketinga u svijetu za direktni marketing ili interakcije s klijentima. Na jednostavan način tvrtka može slati neograničen broj poruka svojim klijentima koristeći tekst/sliku/audio/video.

Aleksandar Kovačević, izvršni direktor WhatsUpCroatia

Aleksandar Kovačević, izvršni direktor WhatsUpCroatia

WhatsApp marketing je dokazao da je dobar izbor za male poduzetnike koji imaju za cilj smanjenje troškova na svakom koraku, pa tako i u marketingu, a uz postizanje boljih rezultata. S ciljem dodatnog brendiranja putem WhatsUp Croatia tvrtke mogu pokazati svojim klijentima i kupcima koliko im je stalo do njih. Komunikacija putem ​WhatsUpCroatia može se koristiti za razne marketinške aktivnosti. To je najbolje mjesto za promociju nekog proizvoda slanjem teksta, slike, videa ili audio poruke s informacijama o značajkama proizvoda, slanjem kupona s popustima  i akcijske/posebne ponude.
WhatsApp mobilna aplikacija već ima preko milijardu aktivnih korisnika i danas je najviše korištena društvena mreža na mnogim tržištima. Službeno je po broju korisnika pretekla i Facebook Messenger.
Korisnici WhatsApp­a dijele više od 700 milijuna fotografija i 100 milijuna videa svaki dan. Kao privatni chat messenger, WhatsApp omogućuje korisnicima da dijele neograničen broj tekstualnih, video i audio poruka besplatno.
WhatsUpCroatia​, dio je sustava WhatsApp i jedinstven je na hrvatskom tržištu, a prezentacija ovog moćnog poslovnog alata održat će se ovaj vikend u Rovinju na Weekend Media Festivalu.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts