Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Weiss i Eddy Ramich – nove glazbene poslastice u 585 Clubu

Club 585 julienduval - SIGALA

Bolski klub 585 nastavlja s odličnim glazbenim najavama! Nakon proteklog tjedna, koji su obilježili nastupi brojnih svjetskih zvijezda, ovaj noćni bolski dragulj svojim gostima sprema nove glazbene poslastice. Program Revolt – Join The Resistance dovodi sjajnog Weissa dok će u sklopu programa Beats ‘N’ Instruments nastupiti Eddy Ramich. 

 

WEISS. 585 Club. SBP
image-170207

Iako se ljetna sezona lagano privodi kraju, 585 Club nastavlja punom parom! Plesne noći pod otvorenim zvjezdanim bolskim nebom postale su must have ovog ljeta, a program koji se sprema i za naredna dva tjedna, oduševit će sve poklonike dobre glazbe i prave ljetne energije s potpisom ove jedinstvene party destinacije. Nakon nezaboravnih nastupa Sigale, Stewea Lawlera, Jan Kincla i Reggisa Katea, na Bol sutra stiže i veliki Weiss! 

 

Club 585 SBP  julienduvalphoto
image-170208

 

Njegov hit singl My Sister, pogodio je vrh Beatport liste i ostao tamo četiri mjeseca. Nakon nekoliko godina uzastopnih hit singlova kao što je You’re Sunshine, koji je premijerno prikazan na televiziji BBC Radio 1 Dannyja Howarda, Weissov profil nastavio se širiti. Nevjerojatnu podršku pružili su umjetnici uključujući Gorgona Cityja, Eats Everything, Jaxa Jonesa, Dukea Dumonta, MK i Claudea Vonstrokea, a kroz uspješnu karijeru remixirao je Kylie Minogue, Robyn, Calvina Harrisa i Claptona. Njegov singl Feel My Needs osvojio je prvo mjesto na pet međunarodnih glazbenih ljestvica te je proglašen najboljim britanskim singlom 2018.

 

Club 585 SBP -julienduvalphoto
image-170209

 

 

Program Beats ‘N’ Instruments, koji predstavlja kombinaciju house glazbe s instrumentima uživo, svakog četvrtka u klub privlači stotine obožavatelja ovog zanimljivog glazbenom žanra. Za sam kraj ljeta DJ kormilo preuzet će domaći veteran i kralj nestvarno dobrih partyja Eddy Ramich. Jedan je od ljudi koji su obilježili razvoj festivalske scene u Hrvatskoj, a osnivač je legendarnog programa Kontrapunkt u Aquariusu. Eddy je u Hrvatsku prvi doveo acid jazz, breakbeat, soulful i deep house umjetnike. Također, kao DJ na legendarnoj zagrebačkoj radijskoj postaji 101, vodio je dvije emisije 18 godina. Sa sjedištem u Berlinu, nakon 30 godina posvećenosti i strasti za glazbom, nastavlja širiti svoju viziju diljem svijeta. Eddy će proslaviti svoju 30-godišnju karijeru nastupima i drugim projektima tijekom cijele 2019/20, a u 585 Club stiže 22. Kolovoza.

 

 

Club 585 SBP -julienduvalphoto
image-170210

 

 

 

 

Sinoć je održano još jedno  Gold’s Finest druženje. Najveće R’N’B i hip hop hitove puštale su već dobro poznati rezident kluba, DJ DaDoo te DJ Sheko, ime koje je itekako poznato na domaćoj klupskoj sceni. Ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se osigurati putem sustava Ticketshop, kao i na blagajni kluba.

 

 

Club 585_GoldsFinest_SBP
image-170211

 

 

Piše M.T Foto Julien Duval/ShowBizzPress

About The Author

Related posts