Rujan 23, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Weinstein je zlostavljao i Gwyneth Paltrow i Angelinu Jolie

Clipboard03

Iz dana u dan otkrivaju se nove informacije o Harveyju Weinsteinu, te je popis žena koje je zlostavljao sve duži i duži. Navodno ga je ‘uhvatio’ i Brad Pitt

Ugledni New York Times koji je i prvotno objavio priču o slavnom producentu Harveyju Weinsteinu koji je godinama zlostavljao slavne žene, sada je objavio još jedan šokantan nastavak priče u kojoj je više od 20 žena progovorilo o svom iskustvu s njime.  Između ostalih Harvey je imalo ‘blisko iskustvo’ s Angelinom Jolie i Gwyneth Paltrow. 

gp
image-109258

“Upoznala sam ga kad sam dobila ulogu u ‘Emmi’. Imala sam 22 godine. Pozvao me u svoj stan na Beverly Hillsu na ‘radni sastanak’. Bili smo sami, a on se pojavio u kućnom ogrtaču i pozvao me u svoju spavaću sobu, rekao je da želi masažu.  Bila sam prestravljena”, rekla je za New York Times Gwyneth Paltrow. Sve o incidentu ispričala je svom tadašnjem dečku, Bradu Pittu, koji je poludio i nazvao Weinsteina prijeteći mu.

“Nakon toga Weinstein me nazvao i vikao na mene jer sam nekome ispričala sve. Od mene se očekivalo da čuvam tajnu”, rekla je Paltrow.

angie3
image-109259

Angelina Jolie također je u 90-ima imala problema s producentom. Bilo je to na snimanju filma “Ljubavne igre”. Bilo je to 1998. Pokušao joj je ‘upucavati u hotelu, no ona je to s gnušanjem odbila’.”Nakon tog jednog neugodnog iskustva s njime, više nisam željela raditi s njim. Kada bih čula da netko radi s njim, upozoravala sam ih. Takvo ponašanje prema ženama je neprihvatljivo u bilo kojoj profesiji, u bilo kojoj zemlji”, rekla je Jolie.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

About The Author

Related posts