Srpanj 19, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vrime je za Romanu Palić Pejković

romana_lalic_pejkovic_vrime_5_foto_by_petra_colak

Samozatajna glazbenica iznimnog glasa, Romana Lalić Pejković novo je ime velike obitelji Hit Recordsa.

Romana, koja je na sebe pažnju javnosti skrenula odličnim nastupima u televizijskom showu ‘The Voice’, predstavlja novu pjesmuVrime.

Skladba iz autorskog pera Jure Stanića, koji je zaslužan za tekst i glazbu, Romanin je glazbeni adut za predstojeće 20. Večeri dalmatinske šansone, 19. i 20.08. u Šibeniku.

romana_lalic_pejkovic_vrime_3_foto_by_petra_colak
image-103480

‘Volim pjesme Jure Stanića jer svaka u sebi ima ono nešto posebno i iskreno i sretna sam što je jedna napisana baš za mene. Pjesma je nastala u suradnji s aranžerom Ivanom Božičevićem i veliko mi je zadovoljstvo i čast što ću se upravo s njom predstaviti na jubilarnim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Nadam se da će ova balada, koja priča priču o vremenu koje nam je često u životu jedini saveznik, pronaći svoj put do srca slušatelja.’, istaknula je Romana.

Ime Romane Lalić Pejković nije nepoznato u glazbenom svijetu. Već je u ranom djetinjstvu pohodila brojne dječje festivale i natjecanja, na kojima je nagrađivana.

Pobjednica je showa ‘S fortunom do zvijezda’, nastupala je kao solist s makarskim Big Bendom, a već je godinama stalna članica ženske klape ‘Fjoret’, nagrađivane u Omišu.

Piše D.T. Foto Petra Čolak

About The Author

Related posts