Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vrijedna donacija zagrebačkim bolnicama od hotelske grupacije Falkensteiner

Falkensteiner Hotel& Spa Iadera_hotel_SBP

Dvjesto vaučera, sto za Falkensteiner resort Borik u Zadru i sto za Falkensteiner resort Punta Skala nedaleko od Petrčana – donacija je hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences dvjema zagrebačkim bolnicama. Zdravstveni radnici Kliničke bolnice ”Sveti Duh” i Klinike za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” svoje će vaučere, dvije noći za njih i njihovu obitelj, moći iskoristiti čim to bude moguće.

 

 

Falkensteiner Punta Skala resort_hotell_SBP
image-185891

 

 

”Liječnici i medicinske sestre, kao i ostalo osoblje u zdravstvenom sustavu, daju sve od sebe u situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije izazvane korona virusom. Smatramo kako će im, kada sve ovo prođe, odmor itekako dobro doći. Ovo je naš mali doprinos u vremenu kada nam je svima potrebna solidarnost”, poručuju iz Falkensteinera.

 

 

Falkensteiner Club Funimation Borik_hotel_SBP
image-185892

 

 

”U ime naših djelatnika te djelatnika Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” mogu samo od srca zahvaliti na ovoj iznimnoj donaciji koju će oni sa zadovoljstvom iskoristiti čim završi naša zajednička borba protiv aktualne epidemije”, rekao je ravnatelj Kliničke bolnice ”Sveti Duh”, prof. dr. sc. Mladen Bušić.

 

 

Falkensteiner Borik resort_hotel_SBP
image-185893

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts