Svibanj 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vjekoslava Bach ponovno zapjevala!

Vjekoslava Bach  SBP

Poznata voditeljica Vjekoslava Bach ove će godine nastupiti po prvi put na CMC festivalu u Vodicama na kojem će otpjevati pjesmu “I da sa mnom ostariš”, autora Darija Plevnika, a u suradnji s osebujnim glazbenikom Mariom Rucnerom.

 

Vjekoslava Bach  SBP
image-162503

 

 

Vjekoslava Bach  SBP
image-162504

 
“Oduvijek mi se sviđao Plevnikov stil pa sam ga zamolila da mi napiše pjesmu. To je u biti tamburaška pjesma, ali vrlo modernog ritma zašto je zaslužan Sven Gleđa, kojeg smatram apsolutnim brojem 1 u klupskoj glazbi. Kad samo radili na aranžmanu falio nam je jedan instrument koji bi zaokružio cijelu priču i dao posebnost pjesmi i onda mi je pao napamet moj prijatelj Rucner koji se sa svojom violom savršeno uklopio. Dobili smo pjesmu punu ritma u kojoj se isprepliću tambure, čardaš…ima tu svega”, objasnila je Vjekoslava Bach.

 

Vjekoslava Bach  SBP
image-162505

 

 

 

Vjekoslava Bach  SBP
image-162506

 

Pjesma “I da sa mnom ostariš” Vjekoslavin je ponovni izlet u pjevačke vode, a Mario Rucner glazbenik kojem ovakve suradnje nisu strane. Njegova pjesma “300 km/h” objavljena prije dvije godine broji više od milijun pregleda na YouTube-u.

 

 

Vjekoslava Bach  SBP
image-162507

 

 
Za novu pjesmu snimljen je i video spot u režiji Daria Lepoglavca, a iako smo ga navikli gledati na motoru, Mario Rucner je ovog puta svoju kolegicu smjestio na sigurnije zadnje sjedište auta.

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts