Veljača 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Visoka moda za pločnik – nova modna priča Ivice Skoke

Ivica Skoko u modnoj priči Barbare Repe (5)

Ivica Skoko iz sezone u sezonu oduševljava ne samo modnim kolekcijama nego i suradnjama kojima svoju modnu priču drži u samom vrhu hrvatske mode već dugih 20 godina. Nakon što je prošle sezone u suradnji s modnom blogericom i stilisticom Barbarom Repe snimio iznimno uspješnu kampanju i predstavio novu estetiku branda, Skoko ususret novoj reviji pod pokroviteljstvom Perwolla u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstavlja novu seriju vizuala koje potpisuje talentirana fotografkinja Valerija Novak.

 

Ivica Skoko u modnoj priči Barbare Repe (4)
image-121242

 

 
Od ideje, do realizacije savršeno usklađene haljine Ivice Skoke i zaigrana mašta u stylinzima Barbare Repe, rezultirali su kampanjom koja glamur vraća u neki potpuno drugačiji kontekst. Iako prepoznatljiv po red carpet izdanjima poznatih dama, u ovoj priči snimljenoj u eklektičnom prostoru kluba Pločnik, Skokine kreacije idealne su za svakodnevni život urbanih dama koje vole pustiti mašti na volju i prigrliti ženstvenost i luksuz u novom izdanju. Da postoji posebna kemija između Barbare i Skokinih kreacija, bilo je jasno već na prvu, a sad nakon blagdanskih partyja i sezone šljokica, Repe pokazuje kako flambojantno može biti zanimljivo i u „detox“ fazi. Glitter i glamur nisu rezervirani samo za večernje prigode. U duhu novog luksuza, ženstvenost i senzualnost kao osnovna ideja svake Skokine kreacije ovog je puta dijelom svakodnevnog života jedne mlade, urbane djevojke, koja voli biti nesputana i živjeti život punim plućima. „Svaka djevojka tijekom noćnog izlaska vrijeme provede i ispred ogledala uz male ženske razgovore s prijateljicom. Tu dijelimo uzbuđenje i naše male tajne, a tu alkemiju mističnog i zaigranog željela sam ispričati u ovoj modnoj priči“, objasnila je blogerica i stilistica Barbara Repe.

 

 
Čarobne haljine Ivice Skoke iz sezone u sezonu ostavljaju bez daha. Glamur, raskoš i bogatstvo detalja prve su asocijacije na njegove kreacije, koje u rukama hrabre stilistice koja voli zaobilaziti modna pravila postaju neočekivani modni komadi u večernjem izlasku ili odlasku u kino. Šminku za ovu kampanju koja opet dokazuje koliko su ovo dvoje kreativaca savršen spoj potpisuje Ivana Bilandžija Billy, a frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy.

 

Ivica Skoko u modnoj priči Barbare Repe (2)
image-121243

 

Ivica Skoko u modnoj priči Barbare Repe (1)
image-121244

 

Piše M.T Foto Valerija Novak

About The Author

Related posts