Travanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

VIDEO: Zašto je svijet poludio za filmom “Bilo jednom u… Hollywoodu“

Brad Pitt Leonardo DiCaprio  Quentin Tarantino Margot Robbie  Bilo jednom u Hollywoodu SBP

Proteklog vikenda Tarantino je ponovno nadmašio samog sebe. Najnovijim ostvarenjem prestigao je “Nemilosrdne gadove” i “Pakleni šund” te postao drugi originalni film godine po box-office zaradi.   

 

Bilo jednom u Holliwoodu  Tarantino, Brad, Margot SBP
image-170555

No krenimo redom. Za slučaj da vam i dalje nije jasno zbog čega je „Bilo jednom u… Hollywoodu“ film ljeta, ako ne i godine, te po mnogima najbolji Tarantinov film, dozvolite da vam to upravo glumci iz filma pojasne u posebnom prilogu koji vam ovim putem predstavljamo.

 

 

 
Ovog ljeta svi žele biti u Hollywoodu i to u 1969. godini jer nas radnja filma vraća upravo u to mjesto i vrijeme, značajno kako za filmsku industriju tako i za cijeli svijet. Film je, kako i glumci ističu, svojevrsno ljubavno pismo Hollywoodu u kojemu se odaje počast tzv. zlatnom dobu Hollywooda i filmskoj industriji općenito. Kako kaže i legendarni Bruce Dern: Pripremite se jer čeka vas vožnja života.

 

Bilo jednom u Hollywoodu SBP
image-170556

 

 
Film „Bilo jednom u Hollywoodu“ je već nakon prva dva dana prikazivanja postao Tarantinov film s najvećom zaradom u kino otvaranju u Hrvatskoj,a zaključno s proteklim vikendom u hrvatskim kinima pogledao ga je 63 171 gledatelj te je time obranio vodeće mjesto hrvatskog box-officea. Ove fantastične brojke dokaz su koliko je domaća publika željno čekala najnovije ostvarenje kultnog redatelja Quentina Tarantina koji svojim filmovima  nikada ne razočara, a ovoga puta je nadmašio i najveća očekivanja. Jer Quentin je, prema riječima njegovih glumaca, sve samo ne običan redatelj.

 

Brad Pitt Leonardo DiCaprio  Quentin Tarantino Margot Robbie  Bilo jednom u Hollywoodu SBP
image-170557

 

 
Najnoviji Tarantinov uradak do sada je u svijetu zaradio blizu 240 milijuna dolara premašivši Pakleni šund (212 milijuna dolara).  Na kino zaradu u Americi od toga otpada iznos od 123 milijuna dolara čime je na ljestvici Tarantinovih filmova prestigao Nemilosrdne gadove i zasjeo na trenutno drugo mjesto, iza Odbjeglog Djanga. Vrijedi istaknuti i kako je ovo tek drugi originalni film godine koji je globalno prešao brojku od 200 milijuna dolara. Prethodno je to pošlo za rukom filmu Mi (Us) Jordana Peelea.

 

Bilo jednom u Holliwoodu Margot SBP
image-170558

 
Podsjećamo u filmu Bilo jednom…u Hollywoodu uloge su ostvarili Leonardo DiCaprio, Brad Pitt,  Margot Robbie, Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis,  Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen, Luke Perry i mnogi drugi.

 

 

 

 

“Bilo jednom…u Hollywoodu” vraća nas u kasne šezdesete, u zlatno doba Hollywooda. Radnja filma prati glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), bivšu zvijezdu jedne western TV serije, i njegovog dvojnika Cliffa Bootha (Brad Pitt) na putu pronalaska svog mjesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu. To je ujedno i vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda te se Rick i Cliff moraju boriti za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate (Margot Robbie)…
 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts