Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Veliki povratak dvojice breakdancera i glazbenika nakon 10 godina na pozornicu Supertalenta

Nova TV_Supertalent_SBP

Ove nedjelje nova epizoda Supertalenta donosi nova uzbuđenja, a vidjet ćemo i nove kandidate koji će se pokušati izboriti za svoje mjesto u polufinalnim emisijama. No, među kandidatima četvrte epizode naći će se poneka stara lica koja su na najpoznatiju pozornicu svijeta stupili prije 10 godina! Oni su Kiki i Kiki, odnosno Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić, dvojica breakdancera iz Zagreba.

 

Nova TV_Supertalent_SBP
image-174965

 

 

 

„Tada smo ušli u finale, završili smo peti, bili smo mlađi i bilo nam je to sve jako fora“, rekao je Kristijan, a koliko su napredovali u posljednjih 10 godina, ostaje nam za vidjeti. Također, 10 godina je prošlo i od nastupa glazbenika pod nazivom Buki Skandal. Kako je sam istaknuo, nakon sudjelovanja u Supertalentu, otvorila su mu se brojna vrata u glazbenom svijetu, a snimio je čak i duet s Alkom Vuicom. „Ja nisam vrhunski Pavarotti, ja sam showman! Nije mi bitno pobijediti već pokazati nešto novo. Ovo je tek početak onoga što mi pripremamo!“ otkrio je Buki.

 

Nova TV_Supertalent_SBP
image-174966

 

 

Vrlo atraktivan nastup osigurat će natjecateljica Kathy Donnert, Mađarica s berlinskom adresom, koja će se najprije predstaviti talentom žongliranja s nogama, a potom će sa svojim suprugom Marcellom izvesti akrobatsko rolanje i žiri ostaviti u šoku. „Da, to je naš život. Moramo si vjerovati, jer ako padamo, padamo zajedno“, slaže se ovaj par, Duo Giurintano.

 

 

Nova TV_Supertalent_SBP
image-174967

 

 

Zanimljiv talent pokazat će i trojac pod imenom Serbian Jumperz, studenti filozofije koji se bave jumpstylom. Ističu kako su im se ljudi na početku smijali, a sada ih vrlo rado dođu pogledati. Hoće li ovim neobičnim talentom uspjeti zaintrigirati žiri, ostaje nam za vidjeti. Na pozornicu Supertalenta doći će i Mihael Rako, imitator koji ima sposobnost imitacije 100 ljudi. Mihael dolazi iz Bosne i Hercegovine, no živi u Münchenu gdje je donedavno bio golman u jednom njemačkom nogometnom klubu. „Najveća podrška mi je djevojka koja me je motivirala da se prijavim u ovaj show“ otkrio je Mihael.

 

Dječji zbor glazbene škole Varaždin javnosti je postao poznat kada su početkom godine zajedno s profesorom izveli fašnički koncert na temu Bohemian Rapsody, a s istom senzacijom sada dolaze i na Supertalent. Njihova izvedba hitova grupe Queen nikoga neće ostaviti ravnodušnima, a žiri će čak i pustiti suze! Od pjevača vidjet ćemo i talentiranu Mariju Šekeriju, koja je rodom iz Vinkovaca, no posljednje tri godine živi u Münchenu, radi u pekari i obožava pjevati, a Supertalent vidi kao priliku da se afirmira kao pjevačica. Iz Münchena će također stići i Bruno Mijanić pokazati svoje vokalno umijeće, a prolazu dalje nada se i Pamela Midžić. „U Supertalent sam se prijavila da se dokažem i nadam se da ću doći do polufinala ili do finala“ izjavila je Pamela.

Tko će sve oduševiti žiri, a koga će žiri ispratiti s iksevima, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts