Prosinac 09, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Veliki medijski transfer: Legendarni Zoran Šprajc dolazi na RTL

zoran_sprajc_n1

Zoran Šprajc, jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih televizijskih voditelja i urednika, pridružuje se timu Informativnog programa RTL-a. Šprajc će dodatno osnažiti informativni program koji je u prošloj godini jedini zabilježio porast gledanosti na televizijskom tržištu.

“Sudjelovati u stvaranju jedinstvenog regionalnog news projekta proteklih godinu dana bilo je golemo i iznimno uzbudljivo profesionalno iskustvo jer sam čvrsto uvjeren da smo s N1 televizijom u medijski prostor kablovske televizije donijeli potpuno novu vrijednost i izuzetno sam ponosan što sam bio dio toga uspjeha i pomogao da taj projekt stane na noge i sigurno zakorači u budućnost. Vjerojatno se nikada ne bi ni rastali da se nisu poklopile zvijezde i pojavila neodoljivo zavodljiva pozitivna energija RTL-a sa željom da budem dio njihovog vrhunskog produkcijskog tima koji je nakon svih dosadašnjih uspjeha u news programu odlučio da zajedničkim znanjem i golemim iskustvom napravi novi korak na nacionalnoj televizijskoj sceni. Iznimno se veselim tom novom izazovu i suradnji s najboljim igračima 1. televizijske lige, kao i sjajnoj publici koja nas čeka”, izjavio je Zoran Šprajc o prelasku na RTL.

“Nakon uspjeha koji je postigao RTL Danas vrijeme je da RTL još snažnije pozicionira svoj informativni program. Zoran Šprajc, jedan od najboljih u novinarskom poslu, dolazi u najbolju informativnu redakciju”, izjavio je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a.

“Izuzetno se veselim što će se vrhunskom timu koji vodim pridružiti TV profesionalac takvog kalibra kakav je Zoran Šprajc. Sa Zoranom sam imao prilike surađivati i sretan sam što ćemo zajedno učiniti informativni program RTL-a još boljim. Vjerujem da će njegovo golemo iskustvo biti od neprocjenjive važnosti u izazovima koji nas očekuju”, izjavio je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa.

Šprajc je karijeru započeo prije više od 20 godina na radiju. Tijekom godina kao novinar, voditelj i urednik u Informativnom programu HTV-a postao je jedno od najpopularnijih TV lica, ali i osoba kojoj gledatelji vjeruju. Nakon javne televizije, Šprajc prelazi na regionalni kablovski informativni kanal N1. Završio je Fakultet političkih znanosti.
Izvor: rtl.hr Foto: N1

About The Author

Related posts