Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Veliki koncert za prvi rođendan Rolling Stone magazina!

a

Prošlo je već godinu dana otkako je objavljen prvi broj domaćeg izdanja Rolling Stonea, a izdavači ovog renomiranog svjetskog glazbenog magazina za regionalno tržište odlučili su to proslaviti velikim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Umjesto ‘Sretan rođendan’, 19. 10. 2014. na ovom ‘glazbenom vatrometu’ pjevat ćemo ‘Samo za taj osjećaj’ jer glavne zvijezde ovoga rođendanskog partyja bit će Hladno pivo. Dečki iz Gajnica trenutno rade na novom albumu kojega su najavili singlom „Messi“, a možda nam se posreći pa ekskluzivno čujemo i neku od novih stvari.

a1
image-1504

Pozornicu će za ove legende hrvatske punk-rock scene otvoriti dvoje mladih izvođača koji su se originalnošću izdvojili iz ‘probujale’ domaće kantautorske glazbene scene – Miki Solus i Sara Renar.

a2
image-1505

Važno je napomenuti i da je ovaj rođendanski koncert humanitarnog karaktera.
Broj ulaznica po cijeni od 30 kuna je ograničen, a svi prihodi od koncerta bit će donirani Hrvatskoj ligi protiv raka. Moguće ih je kupiti on-line i na svim prodajnim mjestima Entrio, a ukoliko u subotu 11.10. budete u Zagrebu, možete ih kupiti i na štandu Hrvatske lige protiv raka na Cvjetnom trgu od 11h do 14h!

Pridružite nam se u Tvornici kulture 19.10., i proslavite s nama uz Hladno Pivo, Saru Renar i Mikija Solusa! Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.

 

Piše: I.H.|Foto: ShowBizzPress/foto promo

About The Author

Related posts