Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Velike pripreme prije nevjerojatnih tranformacija u TLZP

Zajednička kandidati TLZP2

Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić započinju svoju novu avanturu, a prije prvih nastupa bilo je potrebno odraditi pripreme za izradu maski koje će kroz čitavu sezonu morati nositi kako bi što uvjerljivije oponašali glazbene legende.
Osim glasovno i scenski uvjerljivog nastupa, od izuzetne je važnosti učiniti lice pjevača prepoznatljivo, stoga je izrada maski i sam proces transformacije ekipi iz šminke najveći profesionalni izazov.Prije nego što kandidati krenu s prvim vježbama za nastup, predstoji uzimanje otisaka lica svakoga od njih da bi se po potrebi izradile specijalne maske uz pomoć kojih bih se natjecatelji što uspješnije transformirali u neku ikonu iz glazbenog svijeta.
Obzirom na specifičnost i fizičku predispoziciju svakog kandidata protetičari prvo moraju napraviti odljev koji će ima kasnije služiti za izradu maski lica kako bi što više nalikovali na zadanog izvođača.
Žiri
image-32464

Žiri


Zvuči jednostavno, ali je daleko od toga jer je potrebno puno iskustva i vještina kako bi masku mogli spojiti s licem, a da sve to savršeno pristaje. Kako se u ovom showu vidi svaki detalj jer kamera snima krupne planove, preciznost je od iznimne važnosti.
Kako će se osmero novih kandidata popularnog showa snaći u zahtjevnim transformacijama vidjet ćemo već u prvoj epizodi nove sezone u ovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV-
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts