Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Velika regionalna ženska konferencija Pro-femina 18.4. u Beogradu

Pro-femina 2017

Velika regionalna ženska konferencija i jedna od najznačajnijih – Pro-femina: Što žene žele, održat će se 18. travnja u Beogradu u hotelu Holiday Inn. Ovogodišnje cjelodnevno okupljanje žena iz regije u fokus ponovno stavlja sve one važne ženske teme.

“S relevantnim stručnjakinjama iz čitave regije i ove godine razgovaramo o svim onim temama koje sačinjavaju život jedne žene – od ljubavi i majčinstva, preko obrazovanja, karijere, kulture, do ljepote i njege. No, ove godine, ipak poseban fokus stavljamo na žene u businessu, žensko poduzetništvo, solidarnost i edukaciju”, poručuju organizatorice ove izuzetno popularne ženske konferencije, na čelu s Lidijom Ćulibrk, urednicom magazina Ljepota i zdravlje Srbija.

Lidija Ćulibrk
image-126767

Lidija Ćulibrk

“Pro Femina je prilika da se žene nađu zajedno i prodiskutiraju o aktualnim temama. Ovo je šansa za povezivanje žena i osnaživanje u međusobnoj, face to face komunikaciji koja je u današnje vrijeme sve rjeđa među zaposlenim ženama”, naglašava Ćulibrk, a konferencija se ove godine održava 6. puta zaredom.

Pro-femina 2017 3
image-126768

Na ovogodišnoj Pro-femini će se ponovno okupiti  relevantne stručnjakinje iz svijeta businessa, medija, kulture i obrazovanja, znanosti, zdravlja i mode iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i šire. Sve će one diskutirati u panelima i sudjelovati u izlaganjima u sklopu zanimljivih tematskih cjelina poput “U ringu: 5 ženskih priča o uspjehu”, “Tips & Tricks za poslovnu ženu: Preživjeti dan na poslu, pa odmah zatim uskočiti u privatni život?”,  “Macho žene: Nove junakinje srpskih serija i filmova”, “Trendovi u industriji ljepote: Anti-aging i diskretne estetske korekcije”. No, ni to nije sve. U sklopu programa, bit će dodijeljene i prigodne Pro-femina godišnje nagrade, a kompletan program konferencije s informacijama o prijavama  pogledajte ovdje.

Pro-femina 2 2017
image-126769

Uz svaku kotizaciju koja iznosi simboličnih 20 eura, svaka učesnica dobiva i prigodne darove i poklon-pakete  tvrtke Catrice Cosmetics i sudjelovanje u jednoj od svakako najznačajnijih regionalnih ženskih konferencija u 2018. godini.

Ovogodišnja 6. po redu konferencija Pro-femina održava se u hotelu Holiday Inn Beograd.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts