Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Velahavle predstavili spot za novu pjesmu “Izgubi me”

velahavle

Pjesma „Izgubi me“ je prva glazbena suradnja sarajevskih bendovi Velahavle i Skroz.
„Adnana Šarana smatramo izuzetnim autorom, a kako smo dugogodišnji prijatelji, suradnja se dogodila gotovo spontano,“ objasnili su članovi benda Velahavle.

Novi video uradak ujedno je i redateljski prvijenac frontmena ovog benda, Samira Hodovića, kome se, također po prvi put u ulozi redatelja, pridružio beogradski glumac Branislav Trifunović. Ovaj sarajevsko-beogradski tim uljepšala je nekadašnja voditeljica MTV Adria Hana Adrović.

Samir i Branislav su od početka imali jasnu ideju i koncept videa. „Nakon snimanja pjesme „Izgubi me“ točno smo znali kakav spot želimo napraviti. Naši prijatelji Hana Adrović i Adnan Šaran pomogli su nam da na najbolji mogući način ispričamo temu pjesme kako smo prvobitno i zamislili. Produkciju video spota radili smo u suradnji s Klicker produkcijom iz Sarajeva. Sada još samo čekamo reakcije publike.“

VELAHAVLE

Priča o bendu Velahavle započela je prije više od deset godina, kada se ekipa mladića iz iste ulice sastala kako bi svirali zajedno. No službeni početak ove glazbene priče članovi Velahavle računaju od izlaska prvog studijska albuma Reconnect koji je izdan 2005. godine, a kojeg su obilježila i imena producenta Kemala Okana i bugarske pjevačice Ralitse Kashove s kojom su sarađivali na pjesmi Prituri se planinata. Sedam godina kasnije izlazi njihov drugi album What About Now? s osam novih pjesama, od kojih se izdvajaju hitovi poput Inside Always Rains i Kolotechina. Posljednji singl Idemo ludo, idemo jako izdali su prošle godine, a pjesma je ubrzo postala navijačka himna bosanskohercegovačkih reprezentacija.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts