Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Vatreni” na vjenčanja nisu štedjeli, a najdraži im pjevač Halid Bešlić

Halid Bešlić

Legendarni pjevač Halid Bešlić izjavio je kako je oženio pola hrvatske estrade. Pjevao je na vjenčanju Darija Srne, Luke Modrića, Ognjena Vukojevića, Jerka Leke, Darija Smoje, Boška Balabana. Nastupe nekad naplati, a nekad im pjeva prijateljski.

” Vole oni mene, a volim i ja njih. Znam da su Darijo Srna i Anica Kovač moji najveći fanovi. Veselilo bi me da me jednom iznenade i pjevaju sa mnom ”, rekao je Halid.

Nogometaš i magistrica ekonomije vjenčali su se 2010. godine u Dubrovniku. Na svadbu su pozvali 50-ak gostiju. Najviše je bilo Darijeve rodbine iz rodnog Metkovića. Par je slavio u luksuznom hotelu “Excelsior”, a u poslijepodnevnim satima uputili su se do obližnje vile, gdje su pred matičarom razmijenili bračne zavjete.

 

11 Halid Beslic foto Demjan Rožman
image-163699

 

 

Halida je Luka Modrić za svoje vjenčanje 2011. “rezervirao” čak dvije godine unaprijed.

” Samo zapiši taj termin ”, rekao je Luka Halidu.

Luka i Vanja vjenčali su se 2011. godine u u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lourdske, a slavlje su nastavili s uzvanicima u hotelu “Westin”.

Mladence je u hotelu dočekalo 300 gostiju. Pili su najskuplja crna i bijela vina, a pripremali su se i ukusni kokteli. Nogometaš je večeru platio 17.000 eura.

 

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress/Demjan Rožman

About The Author

Related posts