Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vaterpolisti Mladosti mekog srca

vaterpolisti_HAVK Mladost/Marko Šestić

Talentirani, zgodni ali i osjećajni vaterpolisti Mladosti na ovo Valentinovo nisu zaboravili na najdraže navijače. Iako je na bazenu na Savi vladala uzavrela atmosfera i pune tribine, dečki su pokazali veliko srce darovavši najvjernije navijačice i navijače. Od samog početka večeri već ispred bazena vladala je prava napetost. Igrao se vaterpolski El Clasico, druga utakmica doigravanja Regionalne lige između Mladosti i vječitog rivala Juga.

vaterpolisti_HAVK Mladost/Marko Šestić
image-182757

Prije početka same utakmice igrači Mladosti Jerko Anzulović i Tomislav Stipo Samardžić vjernim su navijačima darovali kalendare Mladosti na kojima ih upoznajemo u novim ulogama. Svaki od njih predstavlja jedno staro zagrebačko zanimanje ili pak upoznaje svijet sa zagrebačkim znamenitostima.

vaterpolisti_HAVK Mladost/Marko Šestić
image-182758

„Iako je Valentinovo, nama je radno i to još u pravom klasiku protiv Juga. Naši su navijači odabrali provesti Valentinovo navijajući za nas, a mi smo im ovim malim znakom pažnje zahvalili. Naša je ljubav neopisiva i koristim priliku da zahvalim svima koju su ove sezone uz nas!“ – izjavio je Tomislav Stipo Samardžić.

vaterpolisti_HAVK Mladost/Marko Šestić
image-182759

Nakon utakmice, vaterpolisti Mladosti ostatak večeri Valentinova proveli su uz najmilije. Idući izazov Žapce čeka već u utorak 18. veljače kada od 20.45 igraju s Jadranom iz Splita dok u petak 21. veljače od 20.30 sati u Ligi prvaka dočekuju Telekom iz Ferencvaroša.

 

Piše L.A Foto HAVK Mladost/Marko Šestić

About The Author

Related posts