Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vaterpolisti Mladosti i djeca iz Zaklade Hrvatska za djecu u najboljoj priči 2019.

Siječanj - Ivan Marcelić i Gabriel

Pobjednici koji mogu sve!

Mogu li pobijediti ako nisam kao drugi? Ili ako sam drugačiji? Moja osobna borba i put kroz život nekad nisu kao tvoji. Razlikujemo se i nekima je teže ostvariti svoje snove. No, moja je snaga velika, ja kao i ti mogu biti pobjednik. Mogu rušiti sve barijere i biti sretan.

Vaterpolisti HAVK Mladost, djeca ili članovi udruga o kojima brine Zaklada „Hrvatska za djecu“, predstavljaju najljepšu priču 2019. godine. Vrhunski sportaši Mladosti, koji ove sezone ne znaju za poraz, odlučili su kalendar za iduću godinu posvetiti hrabroj djeci čija ih je priča nadahnula i potaknula na bolje rezultate. Naime, nedavno su imali prilike upoznati mališane i udruge o kojima skrbi Zaklada „Hrvatska za djecu“. Iz mjeseca u mjesec u idućoj će nam godini na simboličan način, putem zajedničke fotografije, pričati neku lijepu i inspirativnu priču.

Cjelodnevno druženje i snimanje kalendara proteklo je u zabavnom i nadahnjujućem raspoloženju. Djeca i vaterpolisti brzo su se opustili ispred objektiva Filipa Popovića. Djevojčice su posebno bile oduševljene odjevnim kombinacijama koje im je pripremila stilistica Ivana Karapandža. Svi su spremno pratili upute i uživali u posebnom sređivanju za koje su bili zaduženi vizažistica Mirta Pejić i frizer Ivica Palinić.

Siječanj - Ivan Marcelić i Gabriel
image-146521

Siječanj – Ivan Marcelić i Gabriel

 

Siječanj predstavljaju kapetan Ivan Marcelić i šestogodišnji Gabriel. Ovaj dječak jako je radostan i pun ljubavi. Voli slušati pjesmice i igrati se traktorima i bagerima.

Veljača - Ivan Buljubašić i Jana
image-146522

Veljača – Ivan Buljubašić i Jana

Ivanu Buljubašiću u veljači – mjesecu ljubavi, srce je darovala Jana koja dolazi iz Zagorja i pleše folklor.

Ožujak  - Miloš Čuk i Mark
image-146523

Ožujak – Miloš Čuk i Mark

Ožujak će na kalendaru velikim osmijesima krasiti Miloš Čuk i Mark koji obožava matematiku i zna zbrajati do 1000.

Proljetne dane provest ćemo u društvu Jerka Anzulovića i Bernardice koja svira bubnjeve i gitaru, bivša je plivačica i sada trenira rukomet. Posebno veselje nastalo je kad se na setu pojavio pas koji je na slici s Antoniom Petkovićem i Robertom.

Lipanj - Franko Lazić, Borna i Dora
image-146524

Lipanj – Franko Lazić, Borna i Dora

Početak ljeta posebno je inspirativna priča. Franko Lazić u društvu je Borne i Dore koja je lavica koja se izborila za svoj život. Dijete koje nas svakodnevno podsjeća koliko je malo potrebno za sreću i što zaista znači biti zadovoljan. Borna je dijete koje ruši “sustav” i dokazuje da je život puno zanimljiviji i sadržajniji kada ne ideš po unaprijed ucrtanim stazama. Rođeni su sa samo 27 tjedana i dva dana. I baš kao takvi, veliki su blagoslov za obitelj i prijatelje.

Matias Biljaka u društvu je hrabre Lane koja unatoč teškoćama uspješno i redovno trenira judo. Luka Sučić i dvogodišnji Vlado pravi su mornari koji nas vode kroz vrući kolovoz.

Rujan - Luka Bajić, Jerko Jurlina i Fredi
image-146525

Rujan – Luka Bajić, Jerko Jurlina i Fredi

Luka BajićJerko Jurlina i desetogodišnji Fredi, koji svira harmoniku i piše pjesme, u rujnu će nas podsjetiti na to koliko je važna tjelesna aktivnost.

Listopad - Tomislav Stipo Samardžic, Konstantin Kharkov i Mia Magdalena
image-146526

Listopad – Tomislav Stipo Samardžic, Konstantin Kharkov i Mia Magdalena

Konstantin Kharkov i Tomislav Stipo Samardžić u mjesec knjige nas uvode čitajući bajku s Miom Magdalenom koja ima petero braće i sestara, a voljela bi postati teta u vrtiću.

Studeni - Marino Čagalj, Cosmin Radu i  Sara
image-146527

Studeni – Marino Čagalj, Cosmin Radu i Sara

Desetogodišnja Sara, koja ide u školu za modeling i trenira taekwondo, kako ispeći tortu podučila je Cosmina Radua i Marina Čagalja. Mjesec blagdana i Božić s nama će dočekati Lovre Miloš i Damian.

Prosinac - Lovre Miloš i Damian
image-146528

Prosinac – Lovre Miloš i Damian

Vaterpolisti Mladosti i mališani žele nam 2019. godinu u znaku raznolikosti i poštovanja jednih prema drugima. Pozivaju na rušenje predrasuda, barijera, međusobnu empatiju i sretnije sutra.

Piše D.T. Foto Filip Popović

About The Author

Related posts