Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vaš horoskopski znak otkriva što se muškarcima ne sviđa kod vas

people-2576947_640

Premda muškarci djeluju kao da im ništa ne smeta (uglavnom zato jer glumataju da su čvrste bezosjećajne frajerčine), itekako su osjetljivi te neke stvari jako teško podnose. Donosimo koje im karakteristike horoskopskih znakova najteže padaju…

Ovan – Ovnovi trebaju stalne promjene i mrze rutinu. Sa svojim nemirnim i naizgled živčanim ponašanjem mogu jako naljutiti ljude oko sebe – pa i potencijalnog partnera.

Bik - Rođeni u znaku bika najradije bi sve uvijek sami odlučivali. Ne prihvaćaju tuđa mišljenja, a riječ „kompromis“ je za njih strana riječ.

Blizanci – Blizanci vole visjeti na mobitelu. Svejedno radi li se o selfiju koji želi postati na Instagram ili o novom traču sa društvenih mreža – njena ovisnost o mobitelu tjera muškarce u ludilo.

Rak – Rođene u znaku raka zapravo su stvorene za ljubavne veze. Međutim, svojim majčinskim i pomalo „napadnim“ ponašanjem mogu natjerati muškarce u bijeg.  THINKSTOCK

Lav – Žene rođene u znaku lava znaju da su super – i to rado pokazuju. Zbog toga često djeluju umišljeno i bahato. Nesigurni muškarci neće im ni prići…

Djevica – Djevice često pretjeruju sa svojom potrebom da sve bude „po špagi“. Najradije bi svaki stan u koji uđu odmah pospremile i preuredile. To možda jest praktično, ali i jako živcira!

Vaga – Vage su poznate po tome da se nikad ne mogu odlučiti za bilo što. Najradije ostavljaju otvorene opcije – a to može itekako živcirati na duge staze.

Škorpion – Žene rođene u znaku škorpiona rado od buhe rade slona. Jedna nepromišljena riječ u njenom društvu može izazvati krizu. To vrlo često preplaši muškarce…

Strijelac - Žene rođene u znaku strijelca brzo se zaljube, ali jako brzo se osjećaju sputane i žele puno slobodnog prostora. Teško ih je „ukrotiti i smiriti“ – to mnoge muškarce natjera u bijeg.

Jarac – Spontani izlet za vikend? To je nemoguća misija sa ženom rođenom u znaku jarca! Nešto tako treba najaviti nekoliko tjedana ranije! Svojim nespontanim ponašanjem živcira ljude oko sebe – i potencijalne partnere.

Vodenjak – Vodenjaci bi najradije odmah sve isprobali – svejedno koliko to bilo ludo! Muškarci koji nisu skloni eksperimentiranju često se preplaše.

Ribe – Ribe su često tajnovite i teško ih je pročitati. Jednom žele provoditi maksimalno puno vremena s partnerom, a drugi puta se povuku u sebe i izbjegavaju svaki kontakt. Muškarcima se ponekad teško suočiti s tim promjenama raspoloženja.
Izvor: 24sata.hr Foto pixabay

 

About The Author

Related posts