Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Vanessa Bryant u suzama na komemoraciji: “Nikada neću vidjeti Giannino vjenčanje…”

Vanessa Bryant

Komemoracija za Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održava se u Staples centru u Los Angelesu, a okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Košarkaška legenda i njegova kćer poginuli su krajem siječnja ove godine skupa sa sedmero drugih ljudi u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Dvorana u kojoj je Kobe godinama igrao za klub LA Lakers okružena je tisućama crvenih ruža i desecima fotografija Bryanta i njegove 13-godišnje kćeri Gianne.

Kobeova udovica Vanessa Bryant održala je govor, a istaknula je kako bi njezina kći Gianna bila nevjerojatna majka. Rasplakala se dok je pričala da nikada neće vidjeti vjenčanje svoje kćeri.

Vanessa je istaknula kako je Kobe čitavo vrijeme kćerima isticao da su prelijepe i pametne, a prisjetila se i jedne od posljednjih poruka koje joj je suprug poslao. Napisao je kako bi trebali provesti neko vrijeme sami zajedno, bez djece, jer mu je ona prije svega bila najbolja prijateljica.

“Bog je znao da Kobe i Gianna ne mogu biti razdvojeni i zbog toga ih je vratio na nebo skupa”, rekla je Vanessa u govoru. Ispričala je i da su se šalili kako će biti zabavni baka i djed. “Bila sam mu prva ljubav, supruga, najbolja prijateljica i osoba kojoj je vjerovao”, rekla je Kobeova udovica.

Komemoraciju je otvorila Beyonce svojom pjesmom “XO” koju je Kobe volio, a između ostalih je nastupila i Alicia Keys. Među brojnima koji su došli u Staples centar odati počast Kobeu Bryantu našli su se Shaquille O’Neill i Magic Johnson.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts