Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Valentinovska čestitka Vannese Bryant tjera suze na oči: “Srce mi se slama dok ovo čitam”

Vanessa i Kobe Bryant

Udovica nedavno tragičnog preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vanessa Bryant proživljava najtužnije dane u životu, a ništa lakše joj nije bilo ni na samo Valentinovo, jedan od onih dana u godini koji su njoj i Kobeu bili najdraži.

Shrvana Vanessa je na profilu na Instagramu tim povodom objavila emotivan status koji tjera suze na oči, a koji je posvetila Kobeu i kćeri Gianni, koja je zajedno s njime stradala u kobnoj helikopterskoj nesreći.

“Mom zauvijek najdražem Valentinu, volim te jako puno. Toliko mi nedostaješ na naš omiljeni blagdan. Volim te zauvijek, šaljem poljupce tebi i Gigi i raj. Sretno vam Valentinovo, duše moje. Sa ljubavlju, vaša boo-boo”, napisala je Vanessa u dirljivom statusu uz pjesmu glazbenice Lauren Hill “Tell him”.

Vanessa i Kobe Bryant
image-182738

U komentarima su joj mnogi pratitelji ali i slavni prijatelji ostavili nove poruke podrške i ljubavi, među kojima i reality zvijezda Khloe Kardashian te pjevačica i glumica Gabrielle Union.

“Volim te V! Tvoja će ljubav trajati zauvijek”, “Prava ljubav živi vječno”, “Šaljemo ti ljubav, utjehu i nadu da ćeš uživati danas sa svojim djevojkama”, “Prava ljubav je najveći životni dar”, “Srce mi se slama dok ovo čitam”, “Mislimo na tebe danas”, samo su neke od poruka koje je dobila.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts