Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Uzorita” spojila Tomislava Bralića, klapu Intrade i Mladena Grdovića za CMC festival

bralic i grdovic6

Jake zadarske snage, Tomislav Bralić, klapa Intrade i Mladen Grdović snimili su prvi zajednički duet, pjesmu “Uzorita” s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.

Pjesmu “Uzorita” potpisuju dva istaknuta glazbenika – Ante Sikirić kao autor glazbe i stihova te aranžer Remi Kazinoti. Savršena suradnja omiljenih dalmatinskih izvođača i eminentnih autora gotovo sigurno garantira da je pred nama novi hit.

“Ante Sikirić je za Intrade napisao ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Samo more nosim ja na duši’, ‘Neka ti bude postelja meka’, autor je mnogih divnih pjesama. ‘Uzorita’ je lijepa, jednostavna, ljubavna pjesma, to se čini nekako kao dobitna komibinacija koja se sviđa publici, tako da vjerujemo da će im se i ‘Uzorita’ svidjeti. Mladen ju posebno voli. Ovo nam je prva suradnja s njim i čast nam je da smo snimali sa zadarskom legendom”, kazao je Bralić.

svi2
image-56620

Ova suradnja jednako je draga i Mladenu Grdoviću koji kaže kako već godinama dogovara suradnju s Bralićem i klapom Intrade: “Evo mi već 20 godina pričamo da bi mogli skupa nešto napraviti i baš mi je drago da smo to konačno ostvarili. Mi smo svi dica Kalelarge i dobri prijatelji. Glas Tomislava Bralića i moj te klape Intrade koja je nadopunila harmoniju, podsjeća me na moju suradnju s Bepom na pjesmi ‘Tu je moj dom’. Meni je ‘Uzorita’ fenomenalna pjesma i vjerujem da će ući u narod”, kaže Grdović.
bralic i grdovic4
image-56621

Zadrani su za ‘Uzoritu’ snimili spot u Privlaci kod Zadra te pokazali da se, osim za mikrofonom, odlično snalaze i na plesnom podiju. “Primjetili smo da fali plesa, nema više ‘Plesa sa zvijezdama’ na televiziji, pa smo odlučili to nadoknaditi”, smije se Bralić, a Grdović dodaje da je mlađi kolega mrvicu bolji od njega na plesnom podiju.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts