Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uživanje uz vrhunske brendove, pića i slastice

FTV sponzori 1

ShowBizzMagazin.hr ovlašten je ispred Fashion TV za organiziranje natjecanja i izbora hrvatske predstavnice na prestižnom modnom događaju FASHION TV MODEL AWARDS koje će se održati na Cipru u mjesecu rujnu. Fashion TV je međunarodna televizija sa sjedištem u Beču koja prikazuje snimke iz svijeta mode, 24 sata dnevno. Osnovao ju je 1997. godine Michel Adam Lisowski. U Hrvatskoj se emitira putemIskon.TV - a i kabelskog operatera B.net.

 

Učestvovati na ovom prestižnom natjecanju svakako je velika čast, posebice onih koji su dio ove svjetske modne priče. Natjecanja Fashion TV lansirala su većinu top modela; Naomi Campbell, Cindy Crawford kao i aktulane svjetske top modele Adrianu Limu, Irinu Shayk, Alessandru Ambrosio, Karolinu Kurkovu, Gisele Bundchen te brojne druge.

Ekskluzivni party održat će se 29. lipnja 2014. godine s početkom u 21.00 sat u jednom od najljepših hotela na Jadranskoj obali – Radisson Blu Resort Split.

 

No,ovaj događaj ne bi uspio da nije bilo poslovnih entuzijasta koji su prepoznali ovaj projekt.

 

Malo je gradova i kompanija koje imaju tako bogatu i slavnu tradiciju u proizvodnji, likera kao što ih imaju Zadar i Maraska. Više od pet stoljeća iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera i alkoholnih pića pretočeno je u današnju tvrtku. Maraska d.d. moderna je hrvatska tvrtka koja uz tradicionalnu proizvodnju i prodaju alkoholnih pića proizvodi i bogati asortiman bezalkoholnih pića raznih vrsta i okusa. Bogata i široka paleta vrhunskih proizvoda za hrvatsko i međunarodna tržišta osigurava nam kreativnost u prodajnom i marketinškom pristupu, prema poslovnim partnerima kao i prema potrošačima, a rezultati omogućuju kvalitetnu tržišnu poziciju.

VIP gosti Fashion Tv Model Awarda moći će guštati u najnovijim likerima i sokovima ove uspješne kompanije, ali i Bavaria vrhunskom premium pivu proizvedeno u pivovari Lieshout-u (Lizhautu), Brabant, Nizozemska. Bavaria je krajnji rezultat potpune, predane i strastvene posvećenosti cilju proizvodnje piva vrhunske i su-periorne kvalitete.

Jedina je pivovara u Europi koja je od svog osnutka 1719. u privatnom vlasništvu iste obitelji, obitelji Swinkels, no nije samo po tomu jedinstvena, pivovara Bavaria posjeduje vlastiti izvor prirodne vode obogaćene mineralima, koja se koristi kao jedan od glavih sasto-jaka u proizvodnji. Bavaria danas proizvodi više od 6 milijuna hekto litara godišnje i izvozi se u preko 140 država širom svijeta. U Bosni i Hercegovini prisutna je već dugi niz godina i polako zauzima vodeći dio tržišta, zahvaljujući ljudima koji traže kvalitetu bez kompromisa.Tradicija od 300 godina, svakodnevno usavršavanje i kontrola kvalitete bez ustupaka, temelj su izvrsnosti proizvoda Bavaria piva. Strogo čuvani recept, vrhunski sastojci, prirodna izvorska voda obogaćena minerali-ma, jamce da svaka boca Bavaria piva nudi jedinstven i osvježavajući okus i doživljaj što je to uistinu pravo pivo, i kakvo bi ono trebalo biti, a za njegovu distribuciju u Hrvatskoj pobrinula se firma Domak iz Hrvatske.

Zamisliti ljepotice, a da nisu uz skupa i brza auta je prosto nevjerojatno, upravo to potvrđuju i rezultati brojnih anketa. Karting Arena Zagreb je prvi indoor kartodrom u Hrvatskoj i jedan od najvećih u ovom dijelu Europe! Uz flotu od 28 go – karta i najnapredniji telemetrijski sustav, posjetitelji imaju prilike voziti na atraktivnoj stazi sa ultraprijanjajućim F1 premazom, koji jamči savršen grip i držanje identično kao kod F1 staza. Na samom ulazu vole reći;

 ” Pokažite i unaprijedite svoje vozačke sposobnosti i pritom se odlično zabavite! ”

 
Uprava Karting Arene Zagreb je svim natjecateljicama odlučila darovati članske karte i bonove za uživanje u brzoj i žestokoj vožnji.

 

No, ono što je najvažnije u ovoj priči je, da najljepše učinimo još ljepšim, a za to se pobrinuo vrhunski  zagrebački frizerski salon ” HMH ” poznat po profesionalnoj usluzi čiji majstori koriste samo vrhunske profesionalne Keune preparate, a u kojem svoju kosu njeguju brojne najljepše Hrvatice poput Nikoline Pišek, Mirne Berend, Lejle Šehović te brojne druge poznate osobe.

 

Izgled ruku je najvažniji, to je dio tijela na kojem se najprije prepoznaju godine. Naime, da naše natjecateljice dugo vremena sakriju godine, pobrinuo se Nail bar iz Zagreba smješten u City Center One – Jankomir, koji će uz poklon bonove svim natjecateljicama priuštiti da svojim noktima dadnu savršenu njegu kako bi zablistali u svakoj prilici.

 

Brend Illamassqua je zadužen za novi vizualni identitet natjecateljica. Svaki zaljubljenik u šminku, ovdje može pronaći svoje utočište u programima za sve dobne skupine. Illamasqua je zahvalana posebice za profesionalne tehnike i trikove – od basica do potpune kreativnosti i igre bojama. Illamasqua je kao stvoren da uživate u satima kreativnog oslobođenja Vaše ljepote!

 

 Za vizualni identitet scene i dizajna zadužena je Supraprint  – agencija za marketing s vlastitim pogonom, koji proizvodnim procesima zadovoljava najzahtjevnije klijente orijentirane slobodnom tržištu i realnim zakonima ponude i potražnje.Njihovo iskustvo u grafičkom dizajnu, realizaciji vizualnog identiteta i izradi multimedijalnih prezentacija omogućuilo je da postignemo svjetski trend i visoke standarde koje dolikuju jednoj od najboljih televizija – Fashion TV.


No kako se kaže, šećer ide na kraju, pa smo za proglašenje pobjednice ostavili pobjedničku tortu od najbolje slastičarnice u Splitu ali i šire – Zenit. Najpopularnija slastičarnica u Splitu dostojno parira majstoru Buddy Valastru tj. njegovoj slastičarnici Carlo’s Bakery vođenih od strane njegovih roditelja. Zenit je danas prepoznatljivo slastičarsko ime, koje parira svjetskim trendovima i udovoljava visokim standardima.


Za izgled najboljih hrvatskih modela pobrinuli su se;

Make up majstorice – Nikolina Ropuš, Zagreb i Maja Banić, Split

Studio za njegu kose ‘HMH’, Zagreb

Modni studio Martina Felja

Modna dizajnerica Anamarija Asanović

Modni dizajner Ivica Skoko

Official fotografi Bojan Mance Brezovic i Ivan Gudić

Casting Supervisor models – Neven Ciganović

 

 

 Predstavljanje modela Hrvatske na TV RTL pogledajte OVDJE!

 

Uprava FASHION TV MODEL AWARD Croatia posebno se zahvaljuje agenciji Talia model i Tihani Harapin Zalepugin, koja je dala punu podršku i prepoznala ovaj projekt.

FTVsponzori2 Naslovna

http://www.rtl.hr/tabloid/zvijezde/1225258/predstavljamo-vam-zgodne-kandidatkinje-za-model-awards/

Related posts