Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uz premijeru filma ‘Gospodarica zla 2′ otvoreno treće izdanje Girls Weekenda

Ida Prester _foto_ Mario Poje

Dugo očekivana svečana premijera filma Gospodarica zla 2 (Maleficent: Mistress of Evil)  otvorila je treće izdanje revije GIRLS WEEKEND  u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

Leonarda Victoria_SBP
image-174892

Ida Prester i torta _foto_ Mario Poje
image-174893

Premijeri je nazočio veći dio glumačke postave koja je sudjelovala u sinkronizaciji hrvatske inačice filma: Nika Barišić, Jelena Miholjević, Marko Petrić, Andrej Dojkić, Maja Posavec, Rajana Radosavljev, kao i niz osoba iz javnog života.

Ivana Nanut _foto_ Mario Poje
image-174894

Victoria Leonarda-SBP
image-174895

U Disneyevoj Gospodarici zla 2, nastavku globalnog hita o priči o Trnoružici iz 2014., Zlurada (Angelina Jolie) i njeno kumče Aurora (Elle Fanning) počinju preispitivati kompleksne odnose unutar obitelji kojih ih vežu. Dok se razvijaju u različitim smjerovima zbog Aurorine nadolazeće svadbe, na svom se putu susreću s neočekivanim saveznicima i novim mračnim silama.

Premijerna projekcija Gospodarica zla 2 _foto_ Mario Poje
image-174896

Gospodarica zla 2 _foto_ Mario Poje
image-174897

Girls Weekend poklon vrecica  _foto_ Mario Poje
image-174898

Gospodarica zla 2_SBP
image-174899

Gospodarica zla 2_SBP
image-174900

Godine su bile blagonaklone prema Zluradoj i Aurori. Njihov odnos, stvoren na temelju slomljenog srca, osvete i na kraju ljubavi, sada je procvao. Unatoč tome, mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Aurorino nadolazeće vjenčanje s princom Phillipom razlog je slavlja u kraljevstvu Ulstead i susjednom Moorsu s kojim se kraljevstvo zbog svadbe povezuje. Kad neočekivani susret donese moćnog novog saveznika, Zlurada i Aurora zauzmu suprotne strane u Velikom ratu zbog čega počinju preispitivati svoju odanost i sposobnost da uopće budu u istoj obitelji.

Ida Prester _foto_ Mario Poje
image-174901

Filmski program revije Girls Weekend danas započinje u 18.15 sati, a završava projekcijom u 22.15 sata.

Piše M.T Foto Mario Poje /ShowBizzPress

About The Author

Related posts