Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uspješni val mjuzikla “Sušak, Sušak” se nastavlja

sušak, sušak

Za prvi čakavski mjuzikl »Sušak, Sušak« i dalje vlada izniman interes publike.

Obnova kazališne uspješnice do posljednjeg mjesta puni gledalište Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, a publika izvođače i autorsku ekipu redovno isprati ovacijama. Trend velikog interesa nastavlja se i u studenom  te daje naznaku da će se za nadolazeće izvedbe u prosincu ponovno tražiti karta više.

sušak, sušak
image-81126

Od premijere u rujnu prošle godine predstava je doživjela i neke izmjene, promijenjen je redoslijed songova, nadopisane su scene, pojačane su koreografije s plesačima pa mjuzikl djeluje vizualno puno raskošnije. Koreografkinja je Martina Hrlić Rogić, a sudjeluju članovi Plesne grupe Flame. Novi su i dizajn svjetla i projekcija Dalibora Fugošića.

Obnova je nastala u samostalnoj produkciji Studija Maraton, a u dogovoru s HNK-om Ivana pl. Zajca zadržani su glumci Hrvatske i Talijanske drame te članovi Opere.

Autor teksta je Mensur Puhovac, skladatelj je Olja Dešić, a »Sušak, Sušak« režirao je Edvin Liverić.

sušak, sušak
image-81127

Veselu glumačku ekipu čine Mario Batiffiaca, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Damir Kedžo i Antonio Krištofić u alternaciji, Mensur Puhovac, Lucio Slama, Saša Matovina i Zlatko Vičić u alternaciji, Denis Brižić, Anton Plešić, Nenad Vukelić i najmlađi Frano Živković te zbor Studio Maraton.

Obnovljeni mjuzikl prati i njegov novi vizualni identitet čija je baza nova web stranica susaksusak.com. Ondje likovi i mjesto događanja ove priče oživljavaju na zabavan i interaktivan način, a ujedno posjetiocu pružaju i sve infomacije vezane uz povijest mjuzikla, autore, ulaznice i nadolazeće izvedbe.

Popularna predstava i u obliku stripa !

Popularna predstava zaživjela je i u obliku stripa koji će se moći pročitati jednom tjedno i tim putem uživati u galeriji likova kroz čije priče ćete shvatiti zašto volite Sušak ili zašto bi ga obavezno trebali zavoljeti.

Autorsku i glumačku ekipu čekaju i potencijalna brojna gostovanja u zagrebačkom kazalištu Komedija, HNK u Varaždinu i u Zorinom domu u Karlovcu.

Mjuzikl u Rijeci nastavlja igrati i ovaj mjesec, 27. i 28.12.2016. a igrat će i nadalje svakih mjesec ili dva, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts