Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uspješna simbioza modnog dvojca Arilea i Danijele Martinović

unnamed (2)

Glazbena diva Danijela Martinović već nekoliko sezona obara s nogu na najvažnijem modnom događanju Cro A Porteru. Uspješna simbioza splitskog modnog dvojca Ariela i glazbenice traje već godinama, a sinoć je na otvorenju jubilarnog 25. izdanja Schwarzkopf Cro A Portera Danijela ponovo plijenila pažnju svojim ženstvenim izgledom koji potpuno odgovara njezinom karakteru i vitkoj liniji.

 

unnamed
image-16463

Marija i Jurica Pirić iz modnog dvojca Arileo pojavili su se sinoć zajedno sa svojom glazbenom muzom Danijelom koja je na najljepši mogući način, svojim božanstvenim izgledom u jednostavnoj bijeloj haljini sa zlatnim detaljima, najavila novu kolekciju proljeće – ljeto 2015. koju ćemo imati priliku pogledati večeras na zatvaranju Schwarzkopf Cro A Portera.

 

unnamed (1)
image-16464

Inspiracija je ovoga puta stigla iz davnih dvadesetih godina prošlog stoljeća, te nadahnuća radom jednog umjetnika tog doba – Ertea. Njegove geometrijske modne ilustracije sa ornamentalnim ukrasima zapravo su ključ ove minimalističke kolekcije. Bezvremenska ženstvenost sa originalnom, već prepoznatljivom konstrukcijom, utkana je u sve komade ove kolekcije kojom dominira bijela boja sa efektima zlatnog pletiva. Svi materijali su prirodni i dodatno naglašavaju ženstvenost.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts