Travanj 26, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Uskoro nova turska serija “Kazna”

Kazna-191-1024x706

Nova TV uskoro počinje prikazivati napetu priču o uspjehu, ljubavi i novcu, u gradu u kojem su bogatstvo i moć jedini pokazatelji uspjeha, a ljudskost ne pronalazi mjesto u utrci obitelj je samo krinka za vanjski svijet, u stvarnosti je ništa doli proračunati poslovni dogovor. U okrutnom svijetu gdje osjećaji vuku na dno, ljubav se smatra letimičnom pustolovinom. Ne samo da je cilj pobijediti nego i slabost dolazi uz visoku cijenu.

Kazna-296
image-137585

Bogatstvo i moć jedini su znak uspjeha u Istanbulu. U takvom svijetu vrijeme prolazi brže nego u svijetu običnih ljudi, a ljudski koncepti poput ljubavi, požrtvovnosti, suosjećanja ili savjesti nepotrebni su teret te se smatraju slabošću. Obitelj predstavlja samo sliku za vanjski svijet, a u stvarnosti je ništa drugo nego dobro iskalkulirani poslovni dogovor. U ovom okrutnom svijetu u kojem su ljudski osjećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura. Tu gdje je pobjeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća.

Kazna-182-1024x596
image-137586

Ovdje vrijeme leti brže nego što prolazi za obične ljude, u skladu s najvećom i najmoćnijom svjetskom metropolom. Koncepti kao što su ljubav, žrtvovanje, suosjećanje i savjest nepotrebno su breme, gotovo slabost. Obitelj je samo krinka za vanjski svijet, u stvarnosti je ništa doli proračunati poslovni dogovor. U ovom okrutnom svijetu, gdje osjećaji vuku na dno, ljubav se smatra letimičnom pustolovinom. Ne samo da je cilj pobijediti, slabost dolazi uz visoku cijenu. Ova priča prati dvojicu muškarca, Ali Nedžata i Umuta, te jednu ženu, Naz, na čije živote znatno utječe sudbina, ali i njihove odluke…

Kazna-89-1024x673
image-137587

Ali Nedžat želi pokrenuti proizvodnju domaćeg automobila i zbog istraživanja je u Italiji s prijateljem Ajhanom. Tih je dana i liječnica Naz u Italiji na simpoziju kao predavač o dječjim bolestima. Slučajno, upravo Naz intervenira kad Ajhanu pozlije u jednom restoranu. Zbog tih događaja ona propusti let i mora prihvatiti Ali Nedžatov poziv da se vrati njegovim privatnim zrakoplovom. Nazin muž Umut pak, s partnerom Gendžom, radi na dizajnu automobila u svojoj radionici što je njegov životni san. Gendžo i Umut bave se restauracijom automobila i sklope dogovor s prevarantom Kenanom. Naz i Umut imaju problema u braku zbog posla i svojih obitelji. Didem, koja je davno provela noć s Alijem Nedžatom, dovodi svog sina Kana na kontrolu u bolnicu gdje radi Naz. Nakon pretraga, liječnici utvrde da ona boluje od smrtonosne bolesti. Didem mora nekomu povjeriti svog sina za vrijeme terapije. Najprije ide svom ocu Hasanu koji je se odrekao jer je rodila izvanbračno dijete. Hasan ne pristaje pomoći Didem. Preostaje joj samo reći sve Kanovu ocu Aliju Nedžatu koji i ne zna za Kana.

Kazna-113-1024x1536
image-137588

 

U međuvremenu, Ali Nedžat je u svađi sa svojim ocem koji se protivi pokretanju proizvodnje automobila. Njegov otac ne želi širiti posao izvan svoga kruga znanja. Povrh toga, Ali Nedžat je u prošlosti skrivio smrt svog nećaka Bariša zbog svoje strasti prema automobilima i brzini. Njegova sestra Fejza još nije prebrodila smrt svog sina i prima privatnu pomoć od svoje psihijatrice Neslihan. Didem se trudi pružiti svom sinu sreću u svojim zadnjim danima. Ali Nedžat priprema zabavu za svoj 35. rođendan i poziva Naz i njezina supruga. Želeći izazvati oca, pred svim uzvanicima na zabavi objavi da će Karas holding ući u proizvodnju automobila. U tom se trenu zabavi pridružuje Didem koja se krila u Ali Nedžatovu automobilu. Usred Ali Nedžatova govora stane pred njega, izjavi da je Kan njegov sin i počini samoubojstvo…

Kazna-51-1024x681
image-137589

U glavnim ulogama Ibrahim Celikkol, Alican Yücesoy i Belçim Bilgin.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts