Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Unisonova glazbena emisija PopRock.hr slavi 100. izdanje na HTV

unnamed (6)

Na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u petak, 13. listopada u 19.30 sati bit će prikazano stoto izdanje glazbene emisije PopRock.hr. U proteklim izdanjima mladi voditeljski par, Nina Slišković i Ermin Preljević donosili su razgovore s mnogobrojnim autorima i izvođačima hrvatske glazbe s informacijama o koncertima, novim izdanjima te mnogim drugim novostima u životu naših glazbenika, a emisije su obilovale i glazbenim spotovima.

unnamed (3)
image-109357

Emisija PopRock.hr je projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza, a nastala je s ciljem promicanja hrvatske glazbe te njenih autora i izvođača. Uz podršku Hrvatske radiotelevizije ovaj glazbeni projekt potiče predstavljanje i prisutnost domaće glazbe na državnoj razini te promiče stvaralaštvo i aktivnosti hrvatskih glazbenika. Sjajna je to prilika za  sve mlade, ali i afirmirane autore i izvođače da se predstave široj javnosti u odličnom televizijskom terminu.

unnamed (2)
image-109358

Urednici emisije su Ivana Martinac, Gabriel Janković, Filip Trezner, Tadija Tadić i Davor Drezga. Producent je Filip Trezner, a izvršni producent Gabriel Janković. Snimatelji su Pavle Kocanjer, Marko Mikšić, Kristijan Protulipac, Marko Kekić i Tadija Tadić, koji je ujedno i montažer. Autor glazbe uvodne špice je Dino Dvornik, aranžmana Nikša Bratoš, a špice i vizualnog identiteta Goran Kurjak. Fotograf je Demjan Rožman. Realizira Izvan fokusa, u proizvodnji Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza. Urednica s HRT-a je Melanija Pović Jagarinec, a privremena rukovoditeljica Odjela glazbeni sadržaji Elizabeth Homsi.

Glazbenu emisiju PopRock.hr možete pratiti svakoga radnog dana na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.30 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Emisija je dostupna i putem Facebooka, YouTubea i profila PopRock.hr na Instagramu.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts