Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ubola ju sedam puta u glavu

Slika zaslona 2020-06-17 u 01.06.46

Yasmine Jackson nedavno je podijelila šokantne fotografije nakon što ju je nepoznata žena ubola sedam puta u blizini njenog doma u Las Vegasu.

Napad na nećakinju pokojnog kralja popa Michaela Jacksona se dogodio 30. svibnja, a američki mediji su izvijestili kako je policija uhitila Angelu Bonell (22) koja je počinila taj užasni zločin. Angella je uzvikivala rasističku riječ dok je ubadala po vratu i glavi medicinsku sestru Yasmine.

Među fotografijama, koje je Jackson objavila, su one s mjesta događaja na kojoj joj je vrat pun krvi, a glava zamotana. Yasmine je stavila i slike na kojima se vide šavovi na njezinom licu i napisala što je bilo.

 

Slika zaslona 2020-06-17 u 01.05.00
image-188600

“Rekla je da to čini jer sam crn*uga i jedino sam to čula dok me ubadala. Ne mogu micati vrat i bojim se biti sama. Molila sam ljude da mi pomognu, ali nitko nije. No onda je nekoliko ljudi priskočilo u pomoć i zahvalna sam im na tome. Molim Boga ako imate kakvu mržnju prema Afroamerikancima da ju zaliječite. Nisam ovo zaslužila, nitko nije. I da, i dalje sam ponosna jer sam Afroamerikanka”, istaknula je Yasmine.

Inače, njezina majka Joh’Vonnie je dijete Cheryle Terrell i menadžera Joea Jacksona, oca Michaela Jacksona.

 

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts