Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ubojice zombija zablistali na crvenom tepihu

“Povratak u zemlju zombija”

Noćas je u Los Angelesu održana svečana svjetska premijera filma “Povratak u zemlju zombija” na kojoj su se okupile glavne zvijezde filma ali i mnoga ostala slavna imena. Dašak zombimanije prenosimo vam u fotogaleriji s premijere kojoj su prisustvovali glavne zvijezde Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone, Rosario Dawson i Zoey Deutch. Možemo reći da ubojice zombija nikada nisu bolje izgledali!
Na nastavak hita iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland) fanovi su morali čekati deset godina ali strpljenje se isplatilo. „Povratak u zemlju zombija“, poput svog prethodnika, obiluje dobrim humorom i akcijom a u domaća kina stiže 17. listopada.

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij su zaslužni Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham (Deadpool) dok je redateljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred).

“Povratak u zemlju zombija”
image-174602

Izvor V.B Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts