Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

U učinkovitost čarobne biljke uvjerile su se i poznate dame

KOZMO prestavljanje Kokos Linije

Neodoljivi miris kokosa vodi nas ravno u tople ljetne mjesece koji su pred nama. Uz sve više zraka sunca naše tijelo traži posebnu pažnju. Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je novu Phytorelax Kokos liniju za njegu tijela. Drevna biljka čarobnog djelovanja, koja potječe iz tropskih krajeva, diljem se svijeta koristi u brojne svrhe, a njezino čarobno djelovanje posebno je rašireno u kozmetici. Novu liniju Phytorelaxa, koja se ekskluzivno može pronaći samo u Kozmu, isprobale su i televizijska voditeljica Mirna Maras, modna dizajnerica Kristina Bradač i radijska voditeljica Lorena Nosić.

KOZMO prestavljanje Kokos Linije
image-16442

Mirna Maras i Lorena Nosić 

” Oduševljena sam novom linijom Kokos. Već pri prvom dodiru s kožom osjetite lakoću, svježinu i poletnost. Miris ove hranjive biljke vodi nas ravno u bezbrižno ljeto! ”, izjavila je Mirna Maras.

Svi proizvodi Phytorelax kozmetike potpuno su u skladu s prirodom te sadrže više od 98% prirodnih sastojaka. Uz novu Kokos liniju za njegu tijela, mogu se pronaći i Phytorelax kupke, ulja i mlijeka za tijelo, kreme za ruke i masažu te šamponi, regeneratori, sprejevi, maske i serumi za njegu na bazi maslinovog ulja koje će nahraniti, obnoviti i zaštititi vašu kožu te arganovog ulja, poznatog eliksira ljepote koje njeguje osjetljivu kožu, zacijeljuje ekceme i štiti kožu od nepovoljnih klimatskih uvjeta, a može se koristiti i kao prevencija protiv nastanka neželjenih strija te masažu kod rematoidnog artritisa.

KOZMO prestavljanje Kokos Linije
image-16443

Piše M.T. Foto ShowBizz Magazin

About The Author

Related posts