Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

U srcu Zagreba otkrivena nova zvijezda domaće gastro scene

Karla Kaić, Daniela Gajski, Iva Todorić i Mandy Bašić

Sinoć je u srcu Zagreba otkrivena nova zvijezda domaće gastro scene. Basta gourmet bar mjesto je u kojem započinje jedinstveno putovanje za sva osjetila – vrhunski doživalj za nepce i ugodna atmosfera u maštovitom interijeru, pravi su recept za nezaboravna druženja i zabavu.

Napuljska pizza, simbol talijanske kuhinje i stila života, stigla je u Basta gourmet bar zajedno s jednim od najpoznatijih talijanskih pizzaiola Danieleom Miloneom. Poznata po neodoljivoj, hrskavoj i zlatnoj kori, tankoj samo tri milimetra koja se peče nevjerojatnih 60 do 90 sekundi, izdvaja se od drugih vrsta pizza upravo po vještini pizzaiola.

Basta_09
image-35232

“Hrvatska je poznata po tome što zna prepoznati i cijeniti vrhunsku gastronomiju i zato sam sa zadovoljstvom krenuo u novu životnu avanturu i zamijenio talijansku adresu s onom zagrebačkom. Izuzetno mi je drago što će istinski ljubitelji moći uživati u pravim okusima pizze napolitane koju ću pripremati prema originalnoj recepturi i s izvornim talijanskim i organskim sastojcima“, izjavio je Daniele Milone, glavni pizzaiola Basta gourmet bara.
Pizziola Daniele Milone
image-35233

Iako je naglasak na pizzi, meni novog in mjesta donosi i zanimljive i ukusne kombinacije bruschetta i foccacia. Rajčica, mozzarela, pršut, bijeli luk i bosiljak samo su neki od sastojaka koji će začiniti talijanske specijalitete s potpisom kreativnog tima Baste.


Jedinstveni ambijent Basta gourmet bara izdvaja se od ostalih spojem industrijskog dizajna i rustikalnog namještaja, a spaja tri različite cjeline. Vanjski je vrt zelena oaza netipična za strogi centar grada, na prvom katu se smjestio restoran koji svojim maštovitim interijerom, zanimljivim vintage detaljima i velikom terasom odiše toplinom, a prizemlje je rezervirano za bar koji će od četvrtka do subote posjetiteljima donositi svirke uživo i nastupe DJ-a. Idealna lokacija u Varšavskoj ulici, blizina Cvjetnog trga, pješačke i parking zone, samo su dodatni razlozi zbog kojih će Basta gourmet bar zasigurno postati još jednim simbolom zagrebačke gastro i zabavne scene.
Glazbenik i umjetnik Ivica Propadalo
image-35234


Brojna lica društvenog života Hrvatske nisu propustili priliku da među prvima zavire u maštoviti ambijent novog in mjesta u Zagrebu i isprobaju pravu pizzu napolitanu s potpisom Danielea Milonea. Glumci Mislav Čavajda, Jelena Perčin, Momčilo Tašević i Brada Kris, voditeljice Lana Banely i Doris Pinčić, dizajneri Aleksandra Dojčinović i modni dvojac ELFS, Tomo Ricov i Boris Kovaček, Tomo in der Muhlen, glazbenici Ivica Propadalo i Sementa Rajhard, sportaši Gordan Giriček i Tomislav Zubčić, plesači i koreografi Larisa Lipovac i Tomislav Petranović, poduzetnice Iva Todorić i Karla Kaić, Ana Gruica i Hrvoje Šalković uživali u novoj gastro zvijezdi u srcu metropole.
Piše D.T. Foto Mihael Kukavčić

About The Author

Related posts