Kolovoz 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

U Rijeci otvorena nova modna oaza

_Nova dizajnerska oaza u Rijeci (1)

Rijeka je od jučer bogatija za novu destinaciju stvorenu po mjeri ljubiteljica hrvatskog dizajna – Fashion Room. Novi concept store, u samom središtu grada, u ponudi ima dva prepoznatljiva dizajnerska imena: Ivicu Skoku i BiteMyStyle by Zoran Aragović. Svečano otvorenje nove dizajnerske oaze nisu propustile ni brojne poznate gošće među kojima su: Danijela Gračan, Pamela Ramljak, Minea, Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina, Maja Vračarić i mnogi drugi. Rijeka je oduvijek poznata kao grad koji posebnu pažnju posvećuje kulturi, umjetnosti i dizajnu, a otvorenje ovog concept storea označava novo buđenje uzbudljivog modnog proljeća.

Vlasnica novootvorenog Fashion Rooma, riječka poduzetnica Nataša Sanadar Rožić nije krila zadovoljstvo na otvorenju, koje je okupilo brojne ljubitelje hrvatske mode i poznate Riječane. „Naša je ideja ponuditi u stalnoj postavi našeg storea poznate hrvatske dizajnerske brandove i jako smo sretni zbog toga. Odlučili smo se za kombinaciju dva jaka dizajnera Ivice Skoke i Zorana Aragovića koji u svojim kolekcijama mogu zadovoljiti potrebe i najzahtijevnijih. Tu je kralj večernje mode Ivica Skoko sa svojim prekrasnim i unikatnim haljinama i sjajni Zoran Aragović sa svojim kultnim pret-a-porter kolekcijama za ljubiteljice pop art kulture. Vjerujem da će u našem novom Fashion Roomu svatko pronaći nešto za sebe“, izjavila je Nataša Sanadar Rožić.

Zoran Aragović, Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Rijeke,   Nataša Sanadar Rožić i Ivica Skoko
image-154457

Zoran Aragović, Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Rijeke,
Nataša Sanadar Rožić i Ivica Skoko

Svoju novu kolekciju raskošnih večernjih haljina, cocktail haljina i elegantnih kreacija custom made za riječki concept store kreirao je Ivica Skoko poznat po red carpet izdanjima. „Riječanke su poznate po dobrom i istančanom ukusu za odijevanje i veliki broj mojih klijentica je iz Rijeke. Usudim se reći da su to dame elegantnog stila, urbane, moderne, svoje i zato smo pomno kreirali svaku haljinu koju će moći pronaći u Fashion Roomu“, izjavio je Skoko.

Uz elegantne večernje haljine, u ponudi nove riječke modne adrese može se pronaći i kolekcija BiteMyStyle by Zoran Aragović, koji će ponuditi široki raspon odjevnih komada u prepoznatljivim bojama i krojevima. „Ovo je zaista sjajna novost za riječku modnu ponudu i jako mi je drago da je moj brand prisutan u Fashion Roomu. Imam jako puno klijentica s riječkog područja i veseli me što će im moji komadi sad biti dostupniji“, tvrdi Aragović.

Riječke obožavateljice hrvatskog dizajna jedva su dočekale otvaranje još jedne modne adrese kojoj zasigurno ne nedostaje glamura i profinjenosti. Ovo novo modno it mjesto nalazi se u samom središtu Rijeke, gdje svi posjetitelji mogu uživati u ugodnom ambijentu modernog i elegantno uređenog concept storea.

Piše D:T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts