Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

U restoranu Dubravkin put, kroz četiri slijeda jela, svjetski poznati brend predstavio je četiri linije svojih proizvoda

Iva Saric, Leona Paraminski i Iva Radic

Vichy je napravio novi iskorak u pronalaženju najbolje njege za kožu, složit će se mnogi nakon jučerašnje jedinstvene večere za dvadeset odabranih uzvanika u eminentnom zagrebačkom restoranu Dubravkin put. Večera je na zanimljiv način povezala dvije naizgled nespojive teme i predstavila ih kroz fuziju vrhunske kozmetike i vrhunske gastronomije. Ovo jedinstveno događanje u Hrvatskoj pobudilo je velik interes, ali i znatiželju – kako ukusne zalogaje povezati s njegom kože? Odgovor na to pitanje dolazi u kreativno pripremljenom jelovniku od četiri slijeda jela, koja svojim sastojcima i pripremom pričaju priču o četiri linije Vichy proizvoda za različite tipove kože.

Leona Paraminski (2)
image-159158

U Vichy gastronomsko – kozmetičkoj rapsodiji uživale su i neke poznate dame poput Leone Paraminski, Ive Radić, Ive Šarić, Loredane Bahorić te brojni drugi uzvanici.

Iva Saric
image-159159

Iva Sulentic
image-159160

Ana Andrasek i Leona Paraminski
image-159161

Ana Andrasek i Dario Scaglia
image-159162

Večera je tako započela Panna cottom od jogurta uz kremu od pečenog limuna, potočarke i nara, bogatih vitaminom C, antioksidansom Baicalinom i probiotičkim derivatom Bifidusom, koji se najbolje mogu povezati uz Vichyjevu liniju Slow Age. Njena odlika je zaštita protiv dnevnih agresivnih faktora koji ubrzavaju starenje kože, kao i korekcija sitnih znakova starenja, a namijenjena je ženama koje žele usporiti pojavu znakova starenja te što dulje zadržati izgled mlađe i zdravije kože.

Iva Saric (2)
image-159163

XP2R4573
image-159164

XP2R4611
image-159165

Ukusno predjelo slijedio je rižoto od šumskih gljiva s prahom od crnog čaja, a fermentirani ekstrakt crnog čaja aktivni je sastojak Vichy linije Idealia namijenjene ženama koje žele kožu s više energije i zdrav izgled blistavog sjaja. Uz ovu liniju proizvoda ni užurbani tempo života neće naškoditi kvaliteti kože.

XP2R4811
image-159166

Loredana Bahoric i Dario Scaglia
image-159167

Kao sljedeći na meniju našao se file lososa pečen u začinskim travama uz kremu od buče, umak od šafrana i mladi špinat, uz koji se veže Vichyjev NEOVADIOL magistral hranjivi balzam za gustoću i ugodu kože u menopauzi. Sa svojim obnavljajućim vitalnim uljima (Omega 3, 6 i 9) ovaj balzam nadoknađuje gustoću i veliki gubitak lipida u koži, stoga je namijenjen ženama u menopauzi i nakon nje, kako bi povratile osjećaj ugode na koži.

XP2R5023
image-159168

Iva Radic (2)
image-159169

XP2R5074
image-159170

Posljednje jelo na jelovniku bio je desert Šuma čiji zanimljiv naziv skriva lješnjak, bademe i pistacio, a poveznica s linijom Liftactiv nalazi se u ramnozi, šećeru ekstrahiranom iz kore drveta za odličan okus, ali i hranjive elemente u njezi kože. Vichy Liftactiv namijenjen je svim ženama koje se suočavaju s kronološkim i dnevnim znakovima starenja te pruža odlično rješenje za korekciju bora i nadomjestak gubitka čvrstoće kože.

XP2R4823
image-159171

Piše M.T Foto John Pavlish

About The Author

Related posts