Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

U prodaji album sa 27 pjesama ovogodišnjeg CMC festivala

cmcf

Od danas se u prodaji nalazi dvostruki album s pjesmama koje će biti izvedene na CMC festivalu u Vodicama. Na najnovijem izdanju Croatia Recordsa možete poslušati 27 pjesama najboljih domaćih izvođača, a sve pjesme moći ćete poslušati i uživo na glavnoj pozornici CMC festivala u Vodicama 13. lipnja ove godine.

Dvostruki CD prepun je odličnih pjesama koje su nesumnjivo već postale radijski hitovi, što se može vidjeti i prema nacionalnoj top ljestvici HR TOP 40. Dražen Zečić, Danijela Martinović, Željko Bebek, Tomislav Bralić i Klapa Intrade te Magazin samo su neki od izvođača koji će ove godine nastupiti u Vodicama.

Mejaši, Danijela Martinović, Petra Kovačević, En Face i Učiteljice ove će godine debitirati na festivalu. Mejaši će nastupiti s pjesmom “Kako da te zaboravim”, Danijela Martinović s “Dežuraj”, Petra Kovačević s pjesmom “Nije katastrofa”, En Face s “Ti si ta” te Učiteljice s pjesmom “Luda kuća”.

Tonči Huljić & Madre Badessa izvest će pjesu “Nisam papak”, a grupa Magazin s pjesmu “Doktore”. Lana Jurčević će predstaviti singl “Ludo ljeto”, Lidija Bačić “100% možda”, a Nives Celzijus nakon lanjskih “Karanfila” koje je izvela s TS Petica, ove godine dolazi u pratnji Klape Sveti Florijan s kojom je snimila pjesmu “Biondina”.

Mladen Grdović redoviti je gost CMC festivala, a ove godine će predstaviti pjesmu “Dva goluba” koju je snimio s popularnom kolegicom Ivanom Kovač. Emilija Kokić će se publici predstaviti s pjesmom “Iznenađenje”, Ivan Zak s “Jedan u nizu”, a Colonia s pjesmom “Tragovi”. Tomislav Bralić i Klapa Intrade će izvesti pjesmu “Zalutali pogled”, a Klapa Šufit “Ako me još uvik voliš”. Domaćini festivala, klapa Godimenti iz Vodica, predstavit će pjesmu “E, da mogu”.

Dueta ove godine na CMC festivalu neće nedostajati. Osim spomenutog dueta Nives Celzijus i Klape Sveti Florijan, te Tomislava Bralića i Klape Intrade, Vladimir Kočiš Zec & Sanja Doležal predstavit će pjesmu “Emotivna prijetnja”, a Neda Ukraden i Jasmin Stavros “Od ponoći”. Davor Radolfi & Ritmo Loco u Vodice stižu s pjesmom “S ljetom dolaziš i ti”, Igor Cukrov s pjesmom “Volio sam cure”, dok će Ana Bebić pjevati o “Dilemi”.

Željko Bebek, koji je prošle godine na festivalu primio Posebno priznanje za 40 godina uspješne karijere, izvest će pjesmu “Prvak svijeta”, dok će Dražen Zečić pjevati “Koga da volim, kad tebe nema”. Dobitnici Priznanja za bend godine za 2013. godinu, Opća Opasnost, stiže u Vodice s pjesmom “Za svaku tvoju suzu” dok će grupa Dalmatino predstaviti pjesmu “Nevera”, a Minea pjesmu “Razonoda”.

Podsjetimo, dvostruki CD “CMC festival Vodice 2014.” bio je najprodavanije izdanje na području Hrvatske za prošlu godinu, a i ove godine se na izdanju nalaze imena koja će publika sigurno odlično prihvatiti.

Više informacija o CMC festivalu možete pronaći na službenoj stranici: www.cmcfestival.com.hr ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival


Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts