Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

U Hollywood je ušla kao neodoljiva djevojčica, ali danas…: “Zašto želi izgledati kao 30-godišnjakinja?”

Millie Bobby Brown

Američku glumicu Millie Bobby Brown upoznali smo kao preslatku Eleven u hit-seriji “Stranger Things”.

Ubrzo nakon toga, 15-godišnja Millie postala je nova holivudska miljenica koja je počela odrastati pred kamerama i to po mnogima prebrzo.

Naime, za Millie su se počeli otimati razni dizajneri kako bi nosila upravo njihov komad odjeće, a s krpicama su došli i profesionalni šminkeri i frizeri. Ubrzo se Millie pretvorila iz neodoljive djevojčice u pravu ženu, što je zasmetalo dijelu javnosti.

Iako takvi komentari kruže internetom već duže vrijeme, posebno je puno komentara bilo na njezinu nedavnu pojavu na dodjeli SAG nagrada na kojoj je Millie zablistala u bijeloj kreaciji s hlačama. Iako je njezina pojava bila besprijekorna od glave do pete, dijelu ionako kritične javnosti zasmetala je činjenica da glumica izgleda duplo starije – i po izgledu i po ponašanju.

Millie Bobby Brown
image-182035

“Zašto Millie želi izgledati kao 30-godišnjakinja?”, bilo je samo jedno od pitanja na društvenim mrežama, dok su drugi bili puno oštriji pa su istaknuli kako bi cijeli njezin modni tim trebao dobiti otkaz zbog toga kako ju odijeva.

“Od slatke djevojčice do žene s dvoje djece i kreditom”, poručio joj je zlobno još jedan korisnik Instagrama.

Također, neki su ju usporedili s glumicom Natalie Portman, a ipak se radi o jednoj od najljepših žena svijeta.

Millie je na spomenutoj dodjeli nosila kreaciju Louis Vuittona, a unatoč kritikama, nije se oglašavala, što je možda i najpametnije. Iako jest činjenica da izgleda starije no što jest, Millie je i dalje prelijepa te vjerujemo kako ćemo o njoj još čitati i pisati godinama.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts