Travanj 02, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Tvoje lice zvuči poznato”: Baby Dooks pobijedio kao legendarni James Brown……..

bb

Baby Dooks je drugi put zaredom odnio pobjedu u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, ovaj put uspješno  transformiran u Jamesa Browna. Sljedeći put, pak, čekat će ga uloga dijela Gipsy Kingsa.

 

Ovog puta u žiriju se našao Luka Nižetić, koji je uživo mogao vidjeti Mineinu izvedbu njegovog hita “Proljeće”. ”Stvarno sam frapiran, taj nos, način pjevanja, imaš iste one akcente koje danas mrzim kad ih čujem u toj pjesmi…” – priznao je Minei  Luka.

 

Minea će sljedećeg puta utjeloviti Jennifer Lopez, Vanda je imitirala Vannu u izvedbi ET-a ”Tek je 12 sati” a sljedećeg puta očekuje je uloga pjevačice skupine “Kaoma”. Ronald Braus, koji je odrastao na talijanskoj show tradiciji, dobro se snašao kao Raffella Carra. Idući će put postati – Zvonko Bogdan.

 

bb
image-5792

U Alku Vuicu transformirao se Mario Petreković i izveo pjesmu “Laži me”. Za Marija od prve epizode svi imaju riječi hvale. Kako za njegov glas tako i za sposobnost imitiranja. Sljedeći put gledat ćemo ga kao Lionela Richieja.

Giuliano je ostvario zapažen nastup i bio solidno ocijenjen kao Tarkan s turskim hitom “Kiss Kiss”.

bbbb
image-5793

222222
image-5794

Andrea je imala težak zadatak, imitirati Giuliana, koji je pomno pratio svaki njen pokret na bini. Na kraju joj se i poklonio.

mmm
image-5795

Jasna je s pjesmom “Cotton Eye Joe” iznenadila sve prisutne, otpjevavši i ženski i muški vokal.

Piše : I.H.     Foto: Facebook

 

 

About The Author

Related posts