Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Turska DJ zvijezda Mahmut Orhan ponovno je pokazao zašto je postao miljenik hrvatske publike

Mahmut Orhan SBP

Mlad, energičan i zgodan, turska DJ zvijezda Mahmut Orhan ponovno je pokazao zašto je u kratkom vremenu postao miljenik hrvatske publike, ali i brojnih gostiju iz cijelog svijeta. Brački 585 club ponovno je središte najbolje urbane zabave na Jadranu. Više od tisuću rasplesanih gostiju uživalo je u nastupu mlade zvijezde koja se strelovito penje na listama vodećih DJ- a današnjice. Prepun klub ovog je ljeta zasigurno jedna od destinacija o kojoj se priča.

No, nema predaha za goste Bola na Braču. Već u nedjelju, 29. srpnja u 585 clubu gostuje veteran elektroničke glazbe i naš dobri znalac – Terry Francis. Nabritanskoj je sceni još od 1987., a u svijetu elektroničke glazbe stekao je legendarni status kao jedan od osnivača Wiggle-a, najpoznatijeg londonskog undergroundhouse događaja. Terry je 1997. osvojio nagradu Best New DJ časopisa Muzik, a od tada počinje njegov globalni uspon. Terry je nastupao na najpoznatijim festivalima i klubovima u cijelom svijetu.  Ovaj velikan zaisgurno će na najbolji način obilježiti kraj posljednjeg vikenda u srpnju.

Gostovanja brojnih svjetskih DJ-a ovog ljeta 585 ističu ispred drugih i visoko postavljaju ljestvicu kad je zabava uz urbanu glazbu u pitanju. U danima koji su pred nama očekuju nas gostovanja Niki Belucci 2. kolovoza, 5. je party u povodu bolske Fiere, 9. nas pak očekuje program Toolroom na kojem nastupaju Adrian Hour, Dennis Cruz i Mark Knight. Do kraja ljetne sezone tu su nastupi legendarnih Davida Moralesa, Pete Tonga i mnogih drugih.

Brački ljepotan 585 club prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom. Ove godine prostor je osvježen i jednostavno neodoljiv. Nalazi se na prostoru izvan samog centra Bola, u sportsko – rekreacijskoj zoni. U njemu se osjećamo slobodno, uzvišeno i naš pokret kao da je tu oduvijek. 585 se prostire na 1000 m2. Klub je izgrađen pretežno u kombinaciji materijala kao što su drvo, brački kamen, metal i beton. Koncept ovog kluba na otvorenom je razvoj destinacije kao vrhunske kad su glazbena gostovanja u pitanju. Pomno biran line up ove je godine kad je neki klub u pitanju zasigurno ponajbolji u Hrvatskoj.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts