Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje!

Mary-Kate i Ashley Olsen INST

Sestre Olsen nekada su bile najveće teen zvijezde na planetu.

Mary-Kate i Ashley Olsen u četvrtak su proslavile 33. rođendan, no na filmskom platnu više nisu aktivne kao nekada kada su snimale teen komedije. Njihova karijera započela je u seriji “Puna kuća”, u kojoj su glumile legendarnu Michelle Tanner.

Ipak, više od glumačke karijere javnost su zanimali poprilično burni životi glumica, koje su obilježili okorjeli tulumi, alkohol i droga, ali i ljubavne afere.

Primjerice, kada je pronađeno tijelo glumca Heatha Ledgera, njegova maserka prvo je nazvala Mary-Kate Olsen, s kojom je u to vrijeme navodno imao kratku aferu. Šuškalo se i kako mu je ona nabavila tablete kojima se predozirao, a njezin mu je broj bio na brzom biranju.

Mary-Kate i Ashley Olsen SS
image-165253

“Heath i Mary-Kate viđali su se posljednja tri mjeseca njegova života, no niti jedno od njih nije htjelo vezu. Bili su jako opušteni u vezi s tim, ali su zasigurno bili nešto više od prijatelja”, otkrio je tada nepoznati izvor. Glumica nikada nije htjela komentirati takve glasine i tako od Ledgerove smrti 2008. godine.

Mary-Kate od 2015. godine je u sretnom braku s Olivierom Sarkozyjem, bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, koji je od nje stariji 18 godina, dok je Ashley u sretnoj vezi s 2 godine mlađim umjetnikom Louisom Eisnerom.

Mary-Kate i Ashley Olsen SS
image-165254

Ashley je ipak prethodno hodala s 28 godina starijim Richardom Sachsom, a ta je vezi mjesecima šokirala javnost, iako nije jedina u Hollywoodu s takvom razlikom u godinama.

Također, mnogo se pisalo i o njihovu izgledu, pa su cure često bile na udaru kritika jer izgledaju premršavo i iscrpljeno od burnog načina života, zbog čega nisu dobar primjer mladim djevojkama.

Izvor dnevnik.hrFoto screenshot

 

About The Author

Related posts