Kolovoz 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tri nove ideje za ukrašavanje pisanica bez umjetnih boja

pisanice zadovoljna hr

1. Pisanice mašnice

Mašne i mašnice uvijek su dobar izbor za razna ukrašavanja, a želite li vašim pisanicama dati posebnu ljupkost, onda je ukrašavanje pisanica mašnicama stvoreno za vas. Postupak ne može biti jednostavniji: uzmite ukrasnu trakicu i samo je zavežite oko jaja. Trakicu možete svezati po duljini i širini jaja (kao kod vezanja na poklonima) ili samo po širini. Izaberite trakice u veseloj žutoj, ljubičastoj, tirkiznoj ili nekoj drugoj živoj boji.

2. Posrebrene pisanice

pisanice zadovoljna hr
image-125265

Koristeći samo obični flomaster srebrne boje možete napraviti pisanice koje izgledaju elegantno i moderno. Mi smo na pisanice crtali sitne i malo veće točkice, na drugima smo točkice kombinirali s punim i isprekidanim linijama i trokutima, a vi se inspirirajte uz fotografije i igrajte s oblicima i mogućnostima kojih je zaista bezbroj. Pustite mašti na volju i napravite pisanicu kakvu baš nitko drugi neće imati!

3. Pisanice rastafarijanci i djeca cvijeća 

pisanice zadovoljna hr
image-125266

Želite li da vaše pisanice poprime izgled preslatkih likova rastafarijanca i djece cvijeća, trebat će vam crni, crveni i bijeli flomaster za crtanje lica, trakice, špaga i malo cvijeća. Mi smo koristili umjetno cvijeće, ali možete koristiti i pravo sitno cvijeće poput tratinčica i potočnica.

Rastafarijancu dreadlockse napravite pomoću tankih trakica, dok za izradu kose slatkice s vjenčićem na glavi možete koristiti običnu špagu. Rastafarijanci i djeca cvijeća simbol su mira i ljubavi i zbog toga savršeno prigodni uskršnji ukras.

Izvor/Foto: zadovoljna.hr

About The Author

Related posts