Srpanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tri mjeseca nakon prekida s višegodišnjim dečkom ljepotica je već bila u braku s drugim!

Emily Ratajkowski  i Sebastian Bear McClard

Emily Ratajkowski bila je u vezi s Jeffom Magidom, a onda se iznenada udala za Sebastiana Bear-McClarda.

Lijepa manekenka šokirala je obožavatelje kada se u veljači 2018. godine udala za relativno nepoznatog glumca i redatelja Sebastiana Bear-McClarda u gradskoj vijećnici u New Yorku.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard ss
image-160169

Obožavatelje je o udaji obavijestila preko Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana prije ceremonije. Zapravo, većina njezinih obožavatelja nije ni znala da zanosna brineta ima novog dečka te su bili uvjereni kako još uvijek ljubi glazbenog producenta Jeffa Magida, s kojim je bila u višegodišnjoj vezi.

Tek kasnije Emily je otkrila da se ona i Sebastian poznaju već godinama, no dotad su bili samo prijatelji. Prilikom gostovanja u jednom televizijskom showu manekenka je otkrila kako se nije htjela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Jeffom jer je između njih bila nevjerojatna kemija.

Emily Ratajkowski  inst
image-160170

“Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje”, iskreno je priznala Emily, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno.

Podsjetimo, Jeff Magid ljepoticu je osvojio 2014. godine nedugo nakon njezina prekida s Andrewom Drydenom. Par je za prekid okrivio prenatrpane poslovne rasporede.

Unatoč nevjerojatnoj ljubavnoj priči, mnogi internetski trolovi mislili su kako Emily neće predugo izdržati u braku, no čini se da paru cvjetaju ruže. Tako su nedavno viđeni u New Yorku, a Emily nije mogla skinuti ruke sa supruga, od kojeg ju odvajaju samo poslovne obveze.

Čini se da je ljepotica našla mirnu, ljubavnu luku nakon nekoliko brodoloma.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts