Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tri generacije, jedna fotka, beskrajna ljubav: Meghan i Harry oduševili dosad neviđenom slikom sina

Meghan Markle i princ Harry

Princ Charles proslavio je 71. rođendan, a tim su povodom njegov mlađi sin princ Harry i njegova žena Meghan Markle odlučili s milijunima pratitelja podijeliti dosad neviđenu fotografiju njihove obitelji.

Među mnoštvom rođendanskih čestitki budućem kralju Charlesu posebno se istaknula upravo Harryjeva i Meghanina, koji su objavili fotografiju s krštenja malenog Archieja. Na slici Harry drži Archieja, a Charles ih radosno gleda.

“Sretan rođendan Njegovu Kraljevskom Visočanstvu princu od Walesa, gospodinu, tati i djedu”, napisali su Harry i Meghan te dodali emotikon torte u opis fotke. Mnogima je za oko zapala i riječ “sir” u čestitki, koja odaje da Meghan svekra oslovljava “gospodine”.

kraljevska obitelj
image-177717

Vrlo sličnu čestitku princu Charlesu uputili su i princ William i Kate Middleton. Na njihovoj čestitki na Instagramu vide se Kate, maleni Louis i njegov djed Charles u idiličnom okruženju kraljevskog vrta. Iako je i ta fotografija vrlo lijepa i dirljiva, ona nije izazvala onoliko reakcija javnosti koliko je to slučaj s objavom Harryja i Meghan.

Poznato je da princ Charles ima jako dobar odnos s Meghan i Harryjem te se trudi podržati par u svim njihovim odlukama, koliko god one nekad bile neobične kraljevskom dvoru. Charles je čak i na vjenčanju para Meghan otpratio do oltara i tako zamijenio njezina oca Thomasa, koji zbog svađe u obitelji nije bio pozvan na svadbu.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts