Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Trendi baloner s Asosa za kojim su poludjeli baš svi

baloner moda
Premda je modni svijet onaj koji ponajviše podliježe trendovima, moramo priznati kako su se određeni modni klasici zadržali bez obzira na dominaciju novih odjevnih predmeta. Baloner je bez imalo razmišljanja jedan od tih klasika, odabir s kojim je nemoguće pogriješiti i koji uvijek iznova oduševljava sjajnom bezvremenskom modnom notom.

Ipak, iako se nazovimo to krojački, baloner zadržao u svojoj prvotnoj formi, to ne znači da nije doživio sitne preinake koje ga čine nešto modernijim komadom koji donosi zanimljiv spoj klasike i aktualnosti. Naime, ovog puta pronašli smo prekrasan i trendi model na jednoj od najpopularnijih online shopping destinacija te moramo priznati da smo u potpunosti oduševljeni. Riječ je o Asosu i dvobojnom baloneru koji je fantastičan odabir za sve one koji se vole poigrati, eksperimentirati i ponuditi nešto novo, no u okvirima provjerene klasike.

Spomenuti model balonera dolazi u dvije boje, standardnoj zemljanoj bež i nježno ljubičastoj nijansi. Upravo spoj dviju suptilnih boja ovaj baloner izdvaja iz mase te čini sjajnim komadom za kreiranje upečatljivih outfita koji će naglasak staviti na stil s dozom aktualnih trendova. Što se tiče kombiniranja ovog modela, predlažemo da se zadržite na jednostavnosti te odaberete basic modele hlača i traperica te minimalističke majice, dolčevite ili džempere Naravno, detalji su uvijek ključni element, stoga iste nemojte zanemariti niti u ovom slučaju, a posebnu pažnju obratite i na odabir torbice. Govorimo i o večernjim kombinacijama, ovaj baloner voli zaigranost i igru, pa će tako šarmantna suknja ili pak kombinezon biti vrlo efektan odabir.

Budući da je riječ o funkcionalnom baloneru koji ćete zasigurno nositi više sezona, nimalo ne čudi što su brojne svjetske trendsetterice poludjele za ovim modelom, pa ako se je isto dogodilo i vama dobra vijest je ta što ga već danas možete naručiti online te kroz svega nekoliko dana uživati u divnim kombinacijama koje sigurno neće proći nezapaženo!

Asos (670 kn)

About The Author

Related posts