Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Traži se veći broj statista za snimanje filmova o Winnetou

winnwtou

Studio 8 u potrazi je za statistima s područja Zagreba, Splita, Zadra, Šibenika, Rijeke i Istre
Na istim lokacijama na kojima su snimljeni filmovi o Winnetou, počinje snimanje još tri filma o apaškom poglavici. Snimanje će trajati od 13. kolovoza do 1. siječnja 2016. godine.

Stoga je Studio 8 objavio poziv svim zainteresiranim:

Osim ljudi koji sliče indijancima, trebat ćemo i bijelce svih dobi i spola. Također ćemo angažirati osobe s ožiljcima, te invalide svih vrsta (bez oka, ruke, noge,….). Zapravo, da skratim, trebamo sve, što šarenije društvo – to bolje.
Molimo ljude iz Zagreba da osobno dođu u agenciju na slikanje i upis.
Zainteresirani iz drugih gradova mogu se prijaviti putem e-maila: info@statisti.hr
U prijavi obavezno navesti ime i prezime, grad i adresu, datum rođenja, broj telefona, visinu, težinu i konfekcijski broj, te hobije kojima se bavite. Prijave bez fotografija neće ući u izbor za statiste.
Molim da ne šaljete fotografije na kojima se ne vidite, tamne ili loše rezolucije, te da ne šaljete obiteljske fotografije ni one gdje ste nabili sunčane naočale na lice pa vas se uopće ne vidi. Obavezna je jedna fotka lica i jedna cijelog stasa. Fotografije smanjite na prihvatljivu rezoluciju npr 600×800 jer nam sa fotkama od 20 Mb zagušite mail.
Osim statista, trebat ćemo i statiste sa zadatkom, te glumce za govorne uloge (na hrvatskom). Snimanje počinje 13.08.2015. i traje cca do 01.mj 2016. (naravno da nećete cijelo vrijeme snimati, snimanja su po blokovima, ali o tome ćemo kad dobijemo točne datume). Ostale detalje u vezi snimanja objavljivati ćemo redovito na stranici www.statisti.hr kao i na fb profilu Studio 8.
Svi ste dobrodošli!

Odlična prilika svim nezaposlenima za zaradu!

Piše D.T. Foto YouTube Screenshot

About The Author

Related posts