Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Transform crew pobjednici sedme sezone Supertalenta

Transform_SBP

Nakon mnoštva nevjerojatnih nastupa kojima smo svjedočili iz tjedna u tjedan, gledatelji Nove TV uživali su u spektakularnoj završnici showa. Između 12 sjajnih i senzacionalnih nastupa, najveće oduševljenje i ovacije, kao i najveći broj glasova gledatelja osvojila je plesna skupina Transform crew te tako postala sedmi pobjednik Supertalenta.

Osim laskave titule pobjednika sedme sezone, Transform crew osvojio je i nagradu od 200 tisuća kuna. Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Marko Antolković i Step’n jazz kao drugo i trećeplasirani kandidati sedme sezone hit showa.

Transform_SBP
image-179931

Majin zlatni gumb, Transform crew koji plešu i dišu kao jedno,treći puta svojom koreografijom ovoga puta inspiriranom Fantomom iz opere, ostavili su žiri i publiku bez teksta, a najponosnija na njih bila je Maja: Ako vi danas pobijedite to je zato što ste savršeni, kostimografija, dramaturgija, ples, sve! Vi ćete pobijediti jer ste najbolji, a ne jer vas je puno!  ushićena je bila. Janko je kazao kako je bez teksta i čestitao im na nastupu, a Martina im je poručila: Ono što je vaš najveći supertalent je kroz ples pričanje priče, a uz to korištenje svih mogućih resursa.

Transform_SBP
image-179932

Martinin zlatni gumb Marko Antolković kojega prati glas božanskog vokala, nastupio je s Verdijevom Traviatom te mijenjao tenor i kontratenor. „Mislim da se nikada neću prestati čuditi tom Božjem daru i toj nevjerojatnoj lakoći življenja glazbe koju ti utjelovljuješ. Večeras smo mi jako sretni što si s nama ovdje i ja neću kriti svoju skromnost, ti si moj supertalent!“ poručila mu je Martina. „Vi ste gospon Marko jedan fenomen, ovo je bilo nevjerojatno!“ dodao je Janko, Davor je pohvalio i njegove plesne momente nastupa, a Maja je zaključila: „Ti si apsolutni šećer na kraju emisije“

Plesači s najbržim nogama, Step’n dance ponovno su razdrmali cijelu studio Supertalenta. „To što vi radite, to je sve samo ne lupanje nogama. Ovaj nastup bi mogao biti postavljen na bilo kojoj pozornici na svijetu!“ poručio im je Janko, a Maja je kazala kako je ovo jedan od nastupa od kojega zastane srce. „Vi ste pravi hrvatski proizvod, vi ste svjetsko, a naše!“ zaključila je. Martina je priznala kako je na početku bila zabrinuta jer su ušetali u neatraktivnim nastupima, no kasnije je ostala zadivljena.

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts