Prosinac 11, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Top 5 haljina s dodjele Oscara – odabrao Nenad Korkut !

Nenad Korkut ss

Budući da je crveni tepih Oscara za zvijezde najvažniji u godini za koji se priprema mjesecima – izbor haljine, nakita, frizure… zbog silnog se uzbuđenja čini kao da su svi ‘pod visokim naponom’. I iako našeg modnog kritičara Nenada Korkuta na ovogodišnjoj dodjeli nitko nije pretjerano oduševio, za nas je odabrao pet najbolje odjevenih dama!

Od brojnih holivudskih zvijezda, malo ih je ostavilo poseban dojam na našeg modnog kritičara: Nenad Korkut kaže kako ga nitko nije posebno fascinirao, ali u top pet je odabrao zvijezde koje su se ipak istaknule na svečanoj dodjeli nagrada koju svake godine gledaju milijuni diljem svijeta.

Lady Gaga

Pjevačica i glumica Lady Gaga zamijenila je ekstravaganciju elegancijom. Na dodjelu, na kojoj je osvojila svoju prvu nagradu Oscar, stigla je u glamuroznoj crnoj kreaciji britanske kuće Alexander McQueen.

Lady Gaga ss
image-156260

Jennifer Lopez

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez doslovno je zablistala na crvenom tepihu: odabrala je kreaciju Toma Forda u koju je zbog blještavila bilo teško direktno gledati.

Jennifer Lopez ss
image-156261

KiKi Layne

Glumica Kiki Layne odabrala je usku ružičastu kreaciju talijanske modne kuće Versace koju je krasio izrez sa stražnje strane te velikim nabranim detaljem iznad jednog ramena. Za svoj prvi dolazak na dodjelu Oscara odabrala je cipele Stuart Weitzman i nakit Atelier Swarovski.

Kiki Layne ss
image-156262

Charlize Theron

Osim što je iznenadila novom bojom kose, glumica Charlize Theron privlačila je poglede u kreaciji kuće Dior. Francuski brend čije je zaštitno lice već godinama bio je pun pogodak i ovog puta: svijetloplava kreacija s prednje je strane potpuno “zatvorena”, dok sa stražnje skriva iznenađenje – potpuno gola leđa.

Charlize Theron ss
image-156263

Gemma Chan

Glumica Gemma Chan, zvijezda filma “Suludo bogati Azijci”, istaknula se ne samo jarko ružičastom bojom haljine, već i njezinim dizajnom. Voluminozna kreacija modne kuće Valentino bila je jedna od onih koje se jednostavno moralo primijetiti – što zbog boje, što zbog kroja.

Gemma Chan ss
image-156264

Izvor Gloria.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts