Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tony na promociji dueta: “Zabluda je da su svi na estradi budale!”

tony c

Na Narodnom radiju popularni pjevač promovirao je duet ‘Zabluda’ sa Željkom Joksimovićem, za koji je tekst napisao Luka Bulić.

“Željko i ja se znamo jako drugo. Obojici nam se javila želja za eksperimentiranjem, no valjda smo i on i ja morali proći put, napuniti dvorane na ovim prostorima da nam se dogode novi izazovi. Na koncertu u Spensu u Novom Sadu, vidjet ćemo pred publikom koliko je to bila zabluda ili ne”, ispričao je Tony Cetinski u “Glazbenom showu Dalibora Petka”.

tony c1
image-1447
“Dva su momenta u karijeri bila kad me Luka posebno oduševio. Prvi put kada smo bili na projektu Topstars, gdje je stvarno bio na visini zadatka. On je veliki talent, koji je nepravedno zapostavljen. Luki sam poslao melodiju, a tekst je stigao jako brzo. Tražili smo odgovarajući pola godine, jer nismo htjeli riskirati s polutekstovima. A kad je stigao Lukin taj je bio nezamjenjiv. On je pogodio bit pjesme”, hvalio je Cetinski mlađeg kolegu, a onda nastavio pričati o zabludama u svom životu.

“Najveća je zabluda na estradi da su svi budale, nisu svi”, rekao je Tony kazavši da nije zabluda da je novac nužno zlo, ali je da čips ide u sendvič.

tony c2
image-1448
“O braku sve najbolje. Tu nema zablude ili je sve zabluda. Stvari su  kako ih prezentiraš u glavi”, kaže Cetinski nastavivši da je najveća zabluda o ženama da će izgledati primamljivo ako stanu na visoku štiklu.

“Zabluda o ljubavi je da ne postoji srodna duša. Postoji!”, odlučan je Tony koji je dobio zadatak posvetiti jednu svoju pjesmu nekome od kolega.

“Neni Belanu posvetit ću pjesmu Totalno sam lud”, rekao je, nastavivši da se jako raduje zajedničkom koncertu s Joksimovićem u Novom Sadu, 31. listopada.

“Program je takav da smo i Željko i ja cijelo vrijeme na pozornici ili negdje u blizini. Jako dobro ćemo promatrati publiku. Ako će im se program svidjeti spremni smo za ovakve nastupe i u malim i u velikim prostorima”, rekao je Tony.

Piše: I.H.|Foto: Facebook/Press Narodni radio

About The Author

Related posts