Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tony Cetinski u humanitarnoj glazbenoj priči ‘Korak u život’

toni_cetinski_foto_by_john_pavlish

Nebrojeno puta do sada, Tony Cetinski pokazao se velikim čovjekom s još većim srcem. Nikada nije odbijao pomoći onima kojima je to najpotrebnije, pa tako ni ovoga puta. Tony će odraditi ono što najbolje zna, a to je izniman koncert, koji će se održati u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije ‘Korak u život’7.7. na gornjogradskoj ljetnoj pozornici Amadeo u Zagrebu.

tony_cetinski_1_promo_foto_hit_records
image-132400

Sav prihod donira se akciji u organizaciji Rotary Cluba Zagreb – Kaptol, a namjena je omogućiti nastavak školovanja djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Akcija ‘Korak u život’ održava se od 2008. godine, od kada se svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Darko Tipurić, Toni Cetinski, Vatroslav Kuliš i Dražen Mikić Topić
image-132401

Darko Tipurić, Toni Cetinski, Vatroslav Kuliš i Dražen Mikić Topić

Tony, na press konferenciji u Zagrebu, nije krio zadovoljstvo što je dio jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija, ‘Biti će to, akustičan nastup, prilagođen predivnom prostoru, a kombinirati ću svoje i obrade stranih pjesama. Mislim da to publika nema često prigodu slušati. Još uvijek pamtim naše prijašnje iznimno uspješne suradnje i to su ono što se kaže, pobjedničke situacije. Ne samo što smo prikupili puno novca i direktno pomogli ovoj djeci, što je i najbitnije, nego smo svi zajedno uživali. Lijepo je kada čovjek može uživati u tome što radi, a ujedno se osjeća dobro kada zna da je konkretno uspio pomoći u nečemu, tako da ću se uvijek odazvati ovakvim akcijama.’

Ne propustite stoga ovu posebnu glazbeno humanitarnu priču, a svi zajedno učinit ćemo dobro djelo. Koncert Tonyja Cetinskog u sklopu akcije ‘Korak u život’, održat će se 7. srpnja u 21 sat, na ljetnoj sceni Amadeo, u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj ulici.

Ulaznice možete nabaviti putem Eventima.

Piše D.T. Foto John Pavlish

About The Author

Related posts